Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Karol Kováč

7. 2. 2013 22:46

Šampiňóny sa môžu jesť aj v surovom stave. Je potrebné ich piecť 3 hodiny? Čo z nich zostane?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krůtí maso na žampionech kruta na zampionech krůtí stehno na žampionech kruti na zampionech krutí stehna dolní recept krůtí stehno dolní recepty krůti maso krůtí maso recepty krůtí se zampiony maso na žampionech krůtí stehno dolní recept kruti maso na zampionech krůti maso na žampinech krůtí dolní stehno kruti maso na zampionech recept top recepty krůtí maso kruti naso na žampionech krůtí maso recepty na žampionech kruti maso a žampiony kruti maso s zampionama

Suroviny: stehno krůtí, žampióny, šalvěj, tymián, olej, koření, sůl

TopRecepty.cz

Krůtí maso na žampionech

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l6W7