Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 911 kJ / 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,03 g |
Tuky | 66,17 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 726 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojnz
Moje poznámka
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojnz
Nejnovější recepty
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno před 10 hodinami
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno před 10 hodinami
Dušená kuřecí stehna s rajčaty a paprikami
Přidáno před 14 hodinami
Košíčky Pavlova
Přidáno před 18 hodinami
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Přidáno 30. 7. 2025 08:00:07
Sýrové placky s houbami
Přidáno 30. 7. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pesto z medvědího česneku
jifin před 4 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
MonikaHo před 4 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Rampepurda76 před 4 hodinami
Džem ze žlutých blum
Jarus87 před 5 hodinami
Fazolky na smetaně s hovězím masem vařeným
Kajkajak před 6 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Lucie1001 před 6 hodinami
Zapečené jednoporcové těstoviny se sýrem v alobalu
Knapsik před 7 hodinami
Rychlokvašky
mkab před 8 hodinami
Moje bramboráky
Jurcka před 8 hodinami
Pečený patizon
stockova.veronika před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřové srdce recept,
vepřové srdce,
srdce z divočáka,
vaříme se sardelovou pastou,
srdce divocak omacka,
vepřové srdce na žampionech,
recept na veprove srdce,
vepřové srdce na sardelích,
kořenšné srdce-recept,
srdce se žampiony,
vídeňské vepřové srdce,
vepřové srdce na sterilovaných žampionech,
kořeněné srdce-recept,
vídenské srdce-recept,
srdce z divocaka recept,
videnske srdce recept,
vepřové srdce na houbách,
varime veprove srdce recept,
srdicko z divocaka,
maso se sardelovou pastou
Suroviny:
srdce vepřové,
cibule,
okurky sterilované,
žampióny,
pasta sardelová,
hořčice plnotučná,
smetana ke šlehání,
bobkový list,
pepř,
šťáva citronová,
mouka hladká,
olej,
cukr,
sůl
Komentáře (11)