Kapr na sardelové pastě

lenka-m Kuchařka:

Ryby 4 názory

32

Suroviny

naporcovaný kapr
sardelová pasta
máslo
celý pepř
mletý pepř
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Změklé máslo utřeme se sardelovou pastou.

  2. Porce kapra mírně osolíme, opepříme a položíme do pekáče.

  3. Na kapra neneseme máslo, utřené se sardelovou pastou a posypeme kuličkami pepře.

  4. Mírně podlijeme vodou a dáme péct v otevřeném pekáči do rozpálené trouby.

Poznámka

Podáváme z chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kapr na sardelové pastě

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo