Postup přípravy
Zveřejněno 13. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Tomášův" cibulový dresing- No1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLwR
Moje poznámka
"Tomášův" cibulový dresing- No1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLwR
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 2 minutami
Gravlax vejce
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 minutami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 34 minutami
Makronky Danča
Malickakucharka před 1 hodinou
Rebarborový koláč
JitkaJS před 2 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 3 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 3 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 3 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 5 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 6 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 13 hodinami
Tématické fráze:
dresing,
dresing k masu,
dresing k hranolkám,
dresing k bramboram,
domácí dresing ke grilovanému masu,
dresing z tatarky,
americký dresing,
omáčka k americkým bramborám,
dresing k americkým bramborám,
zdravý dresing,
dresing z kečupu,
vyborny dresing,
dresing ke grilovanému masu,
pikantní dresing,
dresing na jarní chlebíčky,
dresing na chlebíčky,
dresinky ke grilovanému masu,
dresing k tortile,
dresing recept,
francouzský dresing recept
Suroviny:
tatarská omáčka hellmanns,
kečup sladký,
cibule bílá,
pepř
Komentáře (11)
Dávám bodík!
A ty do nás dresingem jo, ty se vždycky šiknou a mám je ráda hlavně ke grilovanému masu. Dávám ti 1.bod