Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 416 kJ / 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,00 g |
Tuky | 9,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové soté s hranolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o1z
Moje poznámka
Vepřové soté s hranolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o1z
Nejnovější recepty
Tvarůžková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Malinové cupcakes bez cukru
Přidáno před 3 hodinami
Králík na zelenině, zelí a žampionech
Přidáno před 4 hodinami
Nádivkový koláč s kuřecím masem
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní ragú ze zajíce
Přidáno před 4 hodinami
Plněná žebra z daňka
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bůček s fazolemi
Hombr před 26 minutami
Salko řezy
horackovapetra před 59 minutami
Těstovinový salát
Samuel.Souček před 2 hodinami
Vepřové na kmíně
Jan@Novy před 4 hodinami
Pórková polévka krémová
Jan@Novy před 4 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Ivcaaa před 4 hodinami
Hrníčková bábovka s olejem
hkleslova@seznam.cz před 5 hodinami
Koprová omáčka
panilek před 6 hodinami
Krkovička se staročeským zelím
kimlo před 7 hodinami
Vepřový plátek na cibulce
MilosCz před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso s hranolkami,
vepřové maso s hranolkama,
vepřové maso s hranolky,
maso k hranolkám,
tortila s vepřovým masem,
soté z vepřového masa,
maso s hranolkama,
vepřové nudličky s hranolkama,
kuřeci směs s hranolkami,
vepřové nudličky s hranolkami,
vepřova směs s hranolkama,
maso s hranolkami,
veprova smes s hranolkami,
soté z vepřového,
veprove maso a hranolky,
vepřové maso k hranolkám,
směs k hranolkam,
kuřecí soté recept,
hovezi sote,
vepřová maso s hranolkama
Suroviny:
kýta vepřová,
paprika čerstvá červená,
pórek,
cibule,
žampióny,
arašídy,
moučka škrobová,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (5)