

Zapékaný kozí sýr s jablkem a vlašskými ořechy
Suroviny 1-4 porce
- 200 g kozí sýr (použil jsem Soignon - Sainte Maure (Sélection)
- 1 jablko
- vlašské ořechy
- olivový olej
- čerstvý tymián
- 3 celozrnné bagetky
Postup přípravy receptu
Bagetky nakrájíš na kolečka, vložíš na chvilku do rozehřáté trouby ať jsou křupavá, potom oloupeš a nakrájíš jablko do tvaru kolečka na bagetku, přidáš kolečko kozího sýra a snítku tymiánu.
Zakápneš olivovým olejem a dáš do trouby tak na 7-10 minut na 180°C.
Poznámka od kuchařky
parádní předkrm pro hosty..
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Zapékaný kozí sýr s jablkem a vlašskými ořechy
-
Z dobrých surovin se Ti povedl krásný předkrm
+8
-
Tomáši, tento sýr jsem ochutnala a byl moc dobrý, krásně to vypadá a asi i chutná
-
tenhle syr znam, je to lahoda sama o sobe, ale takhle vylepsene...
-
krásná chuťovka, s chutí bych ti jednu ( možná až dvě
) bagetku uzmula
bage
-
Jéé, supér recept, kozí sýry miluju, máme tu skvělou farmu i na ovčí produkty, a s vlašáky je každý sýr mňáám
, ukládám a zrealizuju v sobotu