Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 847 kJ / 4 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,64 g |
Tuky | 128,47 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 852 mg |
Sodík | 438 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 681,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč Hop do trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myOn
Moje poznámka
Koláč Hop do trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myOn
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 5 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 6 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 6 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 6 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 8 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 8 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 9 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 11 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 11 hodinami
Tématické fráze:
šup do trouby,
hop do trouby recept s kakaem,
hop do trouby,
recept šup do trouby,
recept hop do trouby,
buchta šup do trouby,
buchta hop do trouby,
hop koláč,
hop do trouby recept,
moučník hop do trouby,
recepty šup do trouby,
hop koláče,
koláč hop hop,
moučník hop hop,
jablečná buchta šup šup,
recept na sup do trouby,
proč klesne koláč,
hop šup,
hop o trouby,
moučník šup do trouby
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
máslo,
prášek do pečiva,
mléko,
vejce,
ovoce
Komentáře (17)
Jen mléko došlo,tak jsem dala kyšku.Díky za recept a bodík je Tvůj+
1)je víc lidí, kteří nevkládají recepty
2) málokdo je tak tvořivý, aby vymyslel zbrusu nový recept, většinou jsou to variace na známé téma.
3)s tím mailem to bude nějaké divné, asi komunikační šum, to se stává, zkus to znovu