Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kýta na zelí z pomalého hrnce

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 1. 2022 21:21

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 554 kJ / 1 089 kcal
Bílkoviny190,98 g
Tuky29,02 g
Vláknina5,30 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 477 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy14,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Před ukončením programu vždy skrz maso propíchnu jehlici na špízy. Pokud jehlice krásně projede, je hotovo. Maso hezky drží tvar a při porcování se nesype.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 1. 2022 18:35

Marie Svarcova: Maruško,děkuji:-KUž jsem o hrncích Ultra Pro slyšela.Určitě jsi s nim spokojená a dobře ti slouží:-8

Marie Svarcova

20. 1. 2022 22:01

:-)<3<3paráda , nemá PH ale nádobí Ultra Pro od Tuperware to zládne také :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, zelí sterilované, brambory, cibule, klobása, špek, sádlo, sůl, pepř mletý, cukr

TopRecepty.cz

Vepřová kýta na zelí z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/prDV