Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 796 kJ / 4 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,01 g |
Tuky | 345,15 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 971 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,77 g |
Sacharidy | 308,24 g |
Postup přípravy
Po vychladnutí naplníme krémem.
Zveřejněno 12. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slané kremrolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8EGg
Moje poznámka
Slané kremrolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8EGg
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 7 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 12 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 13 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno 7. 7. 2025 18:07
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 4 minutami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 25 minutami
Cuketový perník
Markeeta před 44 minutami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 2 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 4 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 4 hodinami
Vepřové srdce na kmínu a slanině
Sahula před 4 hodinami
Domácí quiche
TotalMudla před 5 hodinami
Máslová krupková polévka
poirotka před 6 hodinami
Kuře po vracovsku
poirotka před 6 hodinami
Tématické fráze:
slane vanoční cukroví,
vánoční cukroví slané,
kremrole s nivou,
slané krémy,
slané předkrmy,
slaný krém,
kremrolky,
slané rolky,
předkrmy recepty,
slané kremrole,
kremrolky s nivou,
mini kremrolky,
recepty na slané vánoční cukroví,
kremrole s třenou nivou,
slaný máslový krém,
slané vánoční cukroví recepty,
slané kremrole s nivou,
slané vánoční recepty,
krém slaný,
slané mini kremrolky
Suroviny:
mouka hladká,
šlehačka,
tuk ztužený,
šlehačka,
sýr,
žloutek,
máslo,
sůl,
vejce,
paprika
Komentáře (13)
Aničko, Pajaska ná pravdu, šlo by to i tak, nebo do košíčků
Oli, uřčitě je můžeš upéct dopředu, nebo i zamrazit, buď s náplní, nebo bez
Oli, zcela určitě a plnit před podáváním, dělám to tak s mnoha takovýmito "blbůstkama"