

Kremrolky ze šlehačky.
Suroviny 40 kousků
- 3 žloutky
- 1 šlehačka
- 1 hera
- špetka soli
- trochu octa
- 40 dkg hladké mouky
Postup přípravy receptu
Těsto pořádně propracovat a nechat asi hodinu odpočinout.
Pak namotat proužky na malé kremrolkové trubičky.
Péct na 170°C (horkovzdušná trouba), musí být světlé.
Pak plnit sněhem ušlehaným v páře s krupicovým cukrem a vanilkou. Stačí ze 3 vajec.
Poznámka od kuchařky
Udělala jsem jen ze třičtrtě těsta kremrolky a ze zbytku jsme udělala klasický jablečný závin. Moc dobrý.
Recept mám od kamarádky cukrářky.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kremrolky ze šlehačky.
-
-
moc dobry ale misto 40 rakviček mi vyšlo jem37.xD
-
Ani má kamarádka s jablečným sněhem nemá dobré zkušenosti. Dělá kremrole velice často, ale plní je klasicky = vařeným sněhem. Jednou kremrole naplnila jablečným sněhem a víc již opakovat nebude. Řekla, že klasika je nejlepší a v jednoduchosti je krása a chuť.
-
AniCiz : jablečný sníh jsem jednou dělala, ale zdál se mi hodně přeslazený. Neměla jsem s ním do té doby žádnou zkušenost, tak jsem se držela receptu, příště už jsem vsadila na klasiku.
-
tento druh těsta je moc dobrý..a ještě ty kremrolky naplnit jablečným sněhem,..
-
rebeka...dělala jsme z toho i závin a je dobrý.
-
ááááááááááááá,už je tam
závin by šel taky
-
no,bez mouky to asi nepůjde..co
-
maris..jé díky zapomněla jsem na ní.
-
Janiko - mouka by se nenašla