Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šlehačkové kremrolky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 11. 2010 13:07

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 738 kJ / 2 805 kcal
Bílkoviny46,01 g
Tuky158,82 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 304 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy292,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Samozřejmě se dají plnit podle chuti, třeba šlehačkou.

Tenhle krém, i když je máslový, není těžký.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

mysulka

22. 3. 2017 15:25

Acraj: Vyzkoušejte, myslím, že máslem nic nepokazíte ;-).

Acraj

22. 3. 2017 10:34

Nezkoušel jste někdo místo tuku dát máslo? Já bych raději máslo....;-)

mysulka

10. 8. 2012 09:47

Mischel: ne ta šlehačka se nešlehá;-):yes:

Mischel

8. 8. 2012 14:10

Ta šlehačka do toho těsta se nemá vyšlehat ?

Nikola

7. 8. 2012 11:27

Já nemám ty železný násady :D Na co bych to moha jinýho udělat ? :(

Linda

31. 3. 2012 20:26

Tohle těsto je na kremrolky daleko lepší než listové, není tak tvrdé a je křehounké, plním i klasicky sněhem z bílků.

mysulka

8. 11. 2011 00:12

marie23: Marie, jsou křehké a já osobně mám tohle raději než listové, i když ho také někdy používám, ale ne ta tyhle trubičky.
Omlouvám se, že jsem neodepsala dřív, ale nešlo to;-):-K

marie23

7. 11. 2011 16:12

Ahojky ,jsou trubičky krěhounké ,lepší než listkového těsta??

mysulka

16. 10. 2011 22:13

Romča: podle velikosti, ale já dělám opravdu malé a je jich tak kolem 45 ks i víc. Ani nevím, že to u receptu nemám:-S:-8, až budu dělat, tak to dopíšu.:-K

Romča

16. 10. 2011 20:34

zdravím;-)kolik kousků podle tohoto rozpisu udělám ??

alfa

19. 5. 2011 13:46

ze stejného těsta dělám vánoční cukroví....jednoduše rozválím a vykrajuji menší kousky, které po upečení obalím v moučkovém cukru. Pochoutka a velice oblíbená:)

mysulka

13. 11. 2010 19:02

Sodovko,na krém se nejprve vyšlehá máslo a při stálém šlehání se přilévá vychlazená šlehačka, krém je dobrý i do dortů.
Pařížskou šlehačku dělám a mám ji moc ráda, jen tady v těch kremrolkách mám raději krém, ale to už záleží na každého chuti;-)samozřejmě se dají plnit i šlehačkou:-p:-K

Sodovka

13. 11. 2010 18:56

Leni, chtěla jsem se ještě zeptat, šlehačku na druhý den vyšleháš a pak ji zamícháš do másla? Nebo ji přidáváš do másla nevyšlehanou? Když se šlehačka svaří a na druhý den se vyšlehá, tak je z ní hustý krém.:yes: Takhle se dělá pařížský krém, jenom se při vaření do šlehačky přidává čokoláda - čokoládové kaštany. A tento krém je velice hustý a už se nemusí používat máslo.

mysulka

13. 11. 2010 18:16

:-K Sodovko díky;-) já většinou potírám jen ty slané, tyhle se mi víc líbí jen pocukrované;-):-K:-K

Sodovka

13. 11. 2010 17:41

Tohle těsto znám a je fantastické :yes: :yes: :yes: Dělám z něho rohlíčky. Těsto jakoby lístkuje a velice dobře se s ním pracuje.:yes: Rohlíčky před vložením do trouby ještě potírám žloutkem - pro barvu a lesk. Lenko, :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šlehačkové trubičky šlehačkový krém slehackove testo na trubicky trubičky ze šlehačky trubičky ze šlehačkového těsta trubičky se šlehačkou šlehačkový krém recept kremrolky šlehačkové těsto na kremrole šlehačkový krém s máslem recept na kremrole ze šlehačky kremrole ze šlehačky slehačkove kremy šlehačkový krém do trubiček recept na kremrole těsto se šlehačkou slehackove testo šlehačkový krém vařený recepty recept na slehackovy krem kremrole ze šlehačkového těsta krem ze šlehačky

Suroviny: mouka hladká, šlehačka, tuk ztužený, šlehačka, cukr vanilkový, cukr moučkový, máslo

TopRecepty.cz

Šlehačkové kremrolky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7XEy