Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rolky z pangase se slaninou

Hodnocení receptu je 5,0 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

..Peta..

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Filety necháme rozmrznout a důkladně osušíme. Rolku tvoříme tak, že si na plátek anglické slaniny položíme jeden filet, potřeme připravenou směsí z prolisovaného česneku, soli, másla a citronové šťávy (poměr surovin záleží na Vaší chuti). Krok 2: Směs je lepší dát na chvilku nahřát, aby bylo máslo rozpuštěné a lépe se směsí pracovalo. Na potřené filety klademe nakrájený pórek a opatrně zabalíme a spíchneme párátkem. Krok 3: Rolky vyskládáme "naležato" do pekáčku buďto vyloženého slaninou nebo vymazaného máslem. Na každou rolku dáme kousek másla a podle potřeby můžeme dosolit či použít oblíbené koření (v mém případě to byl koriandr). Krok 4: Pečeme na 200°C nejprve 20 minut přikryté a dalších 10 až 15 minut odkryté.

Zveřejněno 7. 5. 2010

Poznámka autorky ..Peta..

Jednoduchý a překvapivě dobrý recept.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rolky z pangase se slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k2YY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rolky z pangase se slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k2YY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Kadlik: Krabí tyčinky (surimi) se dělají z masa tresky. Plnils tedy tresku treskou.

Moc veliká bašta!!!! Použil jsem filety z tresky, dar šťastlivce, co si je sám nachytal, a dovnitř dal vždycky půlku krabí tyčinky. K tomu kaši - polovina brambor, čtvrtina mrkve, čtvrtina celeru, s máslem. A spokojený nadmíru! Přidávám s dovolením foto...;-)

Výborné!!! Vyměnil jsem pórek za cibuli a dovnitř rolky přidal hranolek sýra a málem jsme se o to poprali. :-p
Bodík :yes:

Pěkný recept:-p umocněný hezkou fotkou;-):yes:. :-!:-)):yes::yes::-K +10

Děkuju za všechna hodnocení :-) Budu ráda když po vyzkoušení přidáte fotky :yes:

Peťo, to je bezva nápad, určitě vyzkouším:yes: +

posílám bod, pangase můžu v jakékoli podobě - a tahle je lákavá...:yes:

:yes::yes:

Skvělý recept, pěkná fotka;-):-K

Peťko, vypadá to moc "jedle"...už jsem zkoušela závitky, co tu má Jitka s Vlastíkem a ráda vyzkouším i tuto variantu...

Určite vyskúšam:-),cesnak,maslo,citrón a slanina-to môže byť super kombinácia s rybkou:-p:yes:Máš bod;-)

Báječné jídlo a krásná fotka Petro:yes:

Jee, to vypada krasne Peti!!:yes:

Tématické fráze:
pangasius se slaninou, příprava pangase, rybí rolky, zapečený pangasius se slaninou, zapečené rybí rolky, rolka z pangasia, zavitky z pangase, pangasius slanina, pagasius se slaninou, jednoduchý recept na pangasius, pangas zavitek, recept rybí rolky, rybí rolka, rolky recept, závin s rybou a anglickou slaninou, rybí rolky z lína, pangas na anglické slanině se žampiony, rolky z tresky, rybí rolky recept, zapečené rybí filety s květakem

Suroviny:
pangasius, slanina anglická, pórek, česnek, sůl, máslo, šťáva citronová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu