Čínská pánev (Vitana)

Swinga Kuchařka: Swinga

4 porce Vepřové maso 10 názorů

Suroviny

400 g vepřového masa (nebo kuřecího)
1 červená paprika
100 g pórku
1 pytlík Čínská pánev od Vitany
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Neosolenémaso nakrájíme na nudličky a zprudka orestujeme na malém množství tuku. K masu přidáme na kousky nakrájenou papriku a pórek.

  2. Zeleninu chvílí restujeme společně s masem. Přidáme obsah sáčku rozmíchaný ve 300 ml studené vody.

  3. Vše dobře promícháme a necháme 2 minuty povařit. Podáváme s rýži.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Čínská pánev (Vitana)

  • Kuba Kuba(neregistrovaná)

    Nerad vařím věci z pytlíku, ale činu od vitany si jednou nebo dvakrat do roka dopřeji. Nikdy se mi nepodaří uvařit čínu s podobnou chutí. Je mi jasné že je to plné chemikálií ale prostě jednou za čas <3 Ale psát na internet recept, který je na zadní straně sáčku té číny je vážně trapné :-D

    Odpovědět

  • Dana Dana(neregistrovaná)

    Já taky nejsem zastáncem vaření z pytlíku. Lidem to chutná proto, že je v tom glutamát sodný, který zvýrazňuje chuť a spousta chemických dochucovadel, na které si prý jde vytvořit i návyk, takže obyčejné jídlo pak těm, kdo z pytlíků jí často, nechutná. Protože prostě není dost chuťově výrazné. Ale ruku na srdce, vždyť je přece dost zvláštní cpát si do těla chemické látky. Proč to dělat, když můžeme mít přirozené a přírodně dochucené jídlo, které je 100 x zdravější a plné vitamínů. Na rozdíl od pytlíků.

    Odpovědět

  • Swinga Swinga(autorka receptu)

    fofl : alespoň přiznám že jsem to dělala s pytlíku a ne sama. klidně jsem mohla napsat že je to mé vlastní dílo.
    někdy tyto jídla z pytlíku jsou chutnější než jídla z restaurace.

    Odpovědět

  • MT MT(neregistrovaný)

    Rofl, není nad to, když někdo opíše recept z pytlíku a čeká za něj pochvalu :D Proč tu nejsou i mínusové body? :P

    Odpovědět

  • Honza Honza(neregistrovaná)

    Tohle patří spíš do kategorie pro začátečníky. Není to žádné extra
    vaření hodné TOP receptů.

    Odpovědět

  • Nonya Nonya

    Aj tieto sacky maju svoje miesto , hlavne na internatoch a na cestach.:yes:
    Ale pozri sa poriadne v zadu na zlozenie 40 % percent sacku su rozlicne soli a E cka .:no:
    http://www.vitana.cz/produkty/zaklady-jidel/inspir...

    Odpovědět

  • Swinga Swinga(autorka receptu)

    tak sem nechoď když se ti tu nelíbí.:-p

    Odpovědět

  • Dexter Dexter(neregistrovaný)

    tak to at už si kupují rakev.....To jsou fakt stránky o receptech,kdxyž sem každý dává něco z pytlíku...:-((:no: :-D:-D:-D

    Odpovědět

  • Swinga Swinga(autorka receptu)

    každý není jako ty vybíravý:-S
    a znám spoustu lidí kteří se takhle stravuji denně.
    Já sice jen občas když nemám čas vyvařovat:-8

    Odpovědět

  • Dexter Dexter(neregistrovaný)

    Tak to je fakt těžký si udělat vlastní čínu,nechápu lidi co podporují tyhle srá*ory z pytlíku ,když je někdy pomalu jednodušší si to uvařit sama :-/

    Odpovědět

Tématické fráze: vitana omáčka na čínu čínská pánev čínské nudle vitana čína v pytlíku pánve na čínu vitana.cz vitana nudle cinska pánev recept nudle z pánve vitana čína z pytliku vitana,recepty nudle vitana čína v sáčku pánev na čínu vitana nudle z pánve vitana čínské nudle čínské vepřové maso recepty čínská pánev cina na panev cinske panve