Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory s pangasiem a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQ7K
Moje poznámka
Zapečené brambory s pangasiem a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQ7K
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 1 hodinou
Ševcovský mls II.
redwinn před 1 hodinou
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 1 hodinou
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 2 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 2 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 2 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 4 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 5 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 5 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory se špenátem,
zapecene brambory na pulky,
zapečená bramborová kaše se špenátem,
recepty z brambor a špenátem,
zapečené brambory,
recepty pro pečící hrnce,
kaše zapékaná se špenátem,
zapekane brambory s pangasiem,
bramborava kase,
pecena bramborova kase se spenatem,
těstovinový salát s pangasiem,
zapečená bramboravá kaše se špenátem,
zapečené půlky brambor,
omáčka s pangasiem
Suroviny:
špenát mražený,
brambory,
pangasius,
smetana,
máslo,
smetana ke šlehání
Komentáře (2)