Postup přípravy
(Na panvici robím naraz maximálne dve vajíčka.)
Zveřejněno 7. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Volské oko jako řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pL4
Moje poznámka
Volské oko jako řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pL4
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 4 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 7 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 8 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 9 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 10 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 10 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 10 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 11 hodinami
Tématické fráze:
volské oko,
volské oko se slaninou,
volske oko ve strouhance,
volské oko recept,
volská oka recept,
vajíčkový řízek,
řízek petra voka,
volská oka,
jak udělat volské oko,
smažené volské oko,
recept na volské oko,
volska voka,
vejce jako rizek,
vepřový řízek podle petra voka,
volské oko smažené,
vajicko ve strouhance,
recepty-vejce,
volská voka jinak,
volske voko,
jak udelat volské oko top recepty
Suroviny:
vejce,
olej,
strouhanka,
sůl
Komentáře (32)
Ač po obědě, jsem na to dostal takovou chuť, že nebylo v mých silách odolat svačince bez pečiva
magdalenka:
Rcp sem opisovat nebudu, ale třeba bude obrázek někoho inspirovat a vedle smaženýho voka podle vás, zkusí i smaženej žloutek podle Sveva z Labužníka
No, občas dělám něco podobného ke slanině, když snídáme v posteli
http://www.labuznik.cz/recept/smazeny-zloutek/
...a protože paní casinová nerada "živé" žloutky, tak je zřejmé kdo si smlsne i tom jejím...
Môj rec.je niečo ako volské oko v strúhanke...
V tomto prípade je to jednoduché - medzi dvoma vrstvami opečenej strúhanky je "opečené" volské oko...
Neviem, či takáto úprava vajca bola špecialitou u nás doma, v mojom okolí som sa s ním nestretla. Viem, že sa robieva tak, že na strúhanku sa vyleje rozšľahané vajce. U nás sa robilo práve takto - nerozšľahané a deckám je to chrumkanie strúhanky akosi sympatické...