Mlska k telce
Bramborové lupínky ze slupek jsou levnou, rychlou a zdravou alternativou klasických bramborových lupínků. Vzniká tak méně odpadu a večer na pohovce si můžete dopřát chutnou a zdravou svačinu.
Postup přípravy
Krok 1: Dobře omyté brambory oloupeme nožem, aby byly slupky silnější.
Krok 2: Slupky propláchneme, osušíme a vhodíme do rozpáleného oleje na pánvi. Posypeme je solí nebo kořením na hranolky. A máme lupínky.
Krok 3: Doufám že budou chutnat.
Zveřejněno 25. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mlska k telce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02B5
Moje poznámka
Mlska k telce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02B5
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 14 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 15 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 24 minutami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 1 hodinou
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 1 hodinou
Bublanina II
Frana74 před 2 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 4 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 5 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 6 hodinami
Tématické fráze:
telka,
telka recepty,
něco k telce,
tv telka,
bounty mlska top maso recepty,
bramborové slupky,
telka maková recept,
mlska k televizi,
něco dobrého k telce,
recepty k telce,
telka recept,
jednoduhe recepty,
domaci telka,
tv telka recepty,
telky recept,
recepty na telce,
recepty telka,
top recepty telka,
mořská štika recept,
telka maková
Suroviny:
brambory
Komentáře (59)
Jen prosím nesmažte dohněda jako na obrázku, protože čím hnědší, tím víc jedovatého akrylamidu (totéž platí i o hranolkách, topinkách a chipsech). Takže v zájmu vlastního zdraví pěkně do zlatova ;).
Jelikož jsem pečené slupky z brambor viděla, přesně tak, jak popisuje Světlanka(z jedné brambory jedna slupka)a vypadalo to krásně a ještě to dost chválili, jako dobrotu. Proč ne, každý má rád něco jiného a pečené brambory v ohni jsou celé černé s popelem a jak si pochutnáváme a ta slupka je nejlepší
Colombo65:Děkuji, chtěla jsem to napsat, ale když to tady vidím , tak radši ne