Pečený králík

lenka-m Kuchařka:

Jiné maso 7 názorů

59

Suroviny

1 králík
marináda:
15 dkg másla
1 lžíce polévkového koření (Maggi)
1 lžíce worcesteru
1 lžíce octa
1 lžíce cukru
1 dl kečupu
5 stroužků česneku
1 velká cibule
s malá lžička chilli
malá lžička pepře
sůl
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rozpustíme máslo a přidáme cibuli a česnek nakrájené na kolečka a ostatní přísady.

  2. Králíka naporcujeme a naložíme do této marinády na 24 hodin do lednice.

  3. Druhý den podlijeme trochou vody a dáme péct do trouby.

  4. Pečeme pod pokličkou.

Poznámka

Podáváme s vařenou rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečený králík

  • vikisek3005 vikisek3005

    VYSKOUŠELA JSEM DOMA A SUPER VÝBORNÉ POSÍLÁM BODÍK:yes:

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    taky bych si dala králíčka;-):-p:yes:+1

    Odpovědět

  • piskaa piskaa

    vypada to krasne, dneska to zkusím naložit a zítra uvidíme, každopádně to bude mnamka, neni v tom nic spatneho:)) diky za recept!!!!:yes:

    Odpovědět

  • Romana Vlková Romana Vlková(neregistrovaný)

    Bylo to moc dobré akorád jsem to trochu přehnala s chilli, jinak doporučuji.Byla to mňamka, jsem trochu přidala pórku a na konec tmavou sójovku moooc dobré:-):yes::-)

    Odpovědět

  • drahulin drahulin

    Vypada to nadherne,voni az k nam.:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

  • Jirina. Jirina.

    vypadá to dobře a taky musí dobře chutnat:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo