Jahodová mlska
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 347 kJ / 2 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,50 g |
Tuky | 43,32 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 572 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 434,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 7. 2020 20:05
Tak upečeno, ale to žele smíchané s dření mi tedy neztuhlo tak jak ztuhne samotná želatina. Chuťově je to vynukající.
25. 6. 2020 07:23
Díky za receptík, moc nám chutnala
13. 6. 2015 14:16
sice ještě není úplně vychlazená ale už jsme neodolali a je výborná, opravdu mlska
19. 4. 2015 06:02
Ľahký, osviežujúci zákusok. Použila som posledné mrazené jahody a na stretnutí z vysokej školy bol ocenený. Posielam bod a fotku.
17. 8. 2014 17:11
skvělý, hned se po něm zaprášilo
22. 6. 2014 17:18
Pavlaaaa: právě jsem taky včera pekla :) takže určitě nechat šlehačku trošku zatuhnout, a pak jen to želé nalít po celé ploše
22. 6. 2014 15:51
Dobrý den. Moc děkuji za úžasný receptík. Posílám zasloužený bodík Chtěla bych se ale zeptat zkušenějších pekařek, jak na ten moučník nalít to želé, aby to bylo takhle krásné? Já to želé mám je na částech a když jsem se to snažila rozetřít, zamíchalo se mi to do toho šlehačkového krému Může mi prosím někdo poradit, co dělám špatně
9. 8. 2011 13:32
Super děkuji, snad se mi povede dám pak vědět
9. 8. 2011 13:13
Klarys: Pyré z jakéhokoli ovoce je obecně prostě rozmixované, rozmačkané to dané ovoce. Přísady pak podle receptu , ať se ti povede, udělej tenhle recept prostě podle návodu, v druhé polovině, jak autorka píše, že máš také udělat pyré - jahody rozmačkáš, rozmixuješ a jedeš dál
9. 8. 2011 12:42
Ahoj budu ten to recept dělat v Pátek, tak mi prosím co nejdřív někdo odepište Jak se dělá jahodové pyré ?? Díky
25. 6. 2011 11:12
Děkuji za radu už sem měla pečenodošlo mi to při čtení návodu na želatině že to bude ona nakonec sem zkusila a vyšlo to poslala sem fotečky chutnala všem dokonce zítra peču další pro maminu chce pro hosty co čeká
24. 6. 2011 17:09
mickajm:používám tuto želatinuhttp://www.oetker.cz/oetker_cz/html/default/debi-7...,vždy se povedenapište jak se povedlodržím palce
24. 6. 2011 14:23
Můžu se zeptat jakou tu želatinu do těch jahod dáváte ?Mam trou z želatin obavuzatim s nima moc nedělam jinak dnes jdu na to tak snad to nějak uklohnim pak písnu jak chutnalo
23. 4. 2011 14:05
Leni, tohle vypadá na úžasnou dobrotu
15. 4. 2011 21:18
Rarášek:ahoj já jsem dělala těsto z poloviční dávky do malinkého plechu a šlehačku s pyré z celé
Jinak bych do většího plechu udělala určitě dávku dvojitoumyslím tím plech asi tak jako mám já 32cm na 25cm
Jinak bych do většího plechu udělala určitě dávku dvojitoumyslím tím plech asi tak jako mám já 32cm na 25cm
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 17 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 17 minutami
Domácí chléb bez hnětení
Fitulka uvařil před 21 minutami
Tofu placičky
Denade uvařila před 23 minutami
Cottage s hlávkovým salátem a ředkvičkami
Denade uvařila před 24 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Šumavský bramborák, pečený v troubě
barbar uvařil před 1 hodinou
Vepřové výpečky na černém pivu
Hana2123 uvařila před 1 hodinou
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak na ty nejlepší houskové knedlíky? Díky tipům knedlíkového mistra Pavla Kosinera se povedou hned napoprvé
Gastro glosa: Stane se vítěz Peče celá země Vojta novým Maršálkem? Nabízí se to, ale možná se dočkáme šoku
Další recepty
Tématické fráze: jahodová želatina jahodové pyré jahodové pyré recept jahodová šlehačka recepty na zákusky z jahodového pyré jahodove pire buchta s jahodovým pyré mlsky buchta s mixovanými jahodami jahodová želatina recept jahodová šlehačka recept želatina netuhne jahodovotvarohovy moučnik jahodová kuchařka jahodová jakou zelatinu pouzit do rozmixovaneho ovoce želatina jahodová recept na jahodové pyré šlehačka netuhne jahodovotvarohový zákusek
Suroviny: vejce, voda, mouka hladká, cukr krupice, prášek do pečiva, šlehačka, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, jahody čerstvé, želatina
Jahodová mlska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEnL
44 názorů