Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 098 kJ / 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,80 g |
Tuky | 47,51 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 3,96 g |
Sůl | 9,14 g |
Sacharidy | 18,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYVL
Moje poznámka
Zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYVL
Nejnovější recepty
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 38 minutami
Bylinkové pesto
Přidáno před 17 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 22 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno 6. 5. 2025 10:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 1 hodinou
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 1 hodinou
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 1 hodinou
Carbonara špagety
Moanka před 1 hodinou
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Moanka před 1 hodinou
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Moanka před 1 hodinou
Jednohubky na párty
Moanka před 1 hodinou
Restovaná zelenina se žampiony a omáčkou
Moanka před 1 hodinou
Tématické fráze:
zapečeny květak,
recepty ládi hrušky květák,
květák recepty,
nadívaný květák,
karfiol,
zapečený květák láda hruška,
zapečený květák recepty,
hruška lada recepty květak,
zapeceny kvetak ladi hrusky,
láďa hruška květák,
recepty ládi hrušky květák v sekané,
zapekany karfiol,
zapečený květák recept,
láďa hruška květák v sekané,
láďa hruška květák v sekané,
lada hruska zapeceny kvetak,
láďa hruška-květak v sekané,
květák zapečený,
květák ládi hrušky,
karfiol recepty
Suroviny:
květák,
brokolice,
mrkev,
cibule,
vejce,
maso uzené,
sůl,
koření černé mleté,
olej
Komentáře (5)