Zapékaný květák
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,72 g |
Tuky | 30,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 4. 2010 20:39
s tím masem to nezní špatně, někdy zkusím. brokolice by to u nás bohužel nevyhrála
13. 4. 2010 13:28
Annveros, taky dělávám, častěji s brokolicí, kterou nasekám na malé kousky(strouhat by se mi to teda nechtělo a ani si to moc dobře neumím představit) a přidávám ještě nějakou uzeninu, nebo mleté maso-taky dobrá záležitost.
Dávám ti 1. boda
Dávám ti 1. boda
13. 4. 2010 13:23
13. 4. 2010 13:18
Aničko, snad jen že květák se "zapéká", nikoli "zapíká". To zní divně. Zkuste to opravit prosím
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 13 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 6 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 7 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 8 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 9 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zavařování v horkovzdušné troubě je jednodušší než v hrnci. Naučíme vás správný postup
Zavařit okurky lze snadno. Máme pro vás rady, podle kterých zvládne zavařovat i začátečník
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: zapékany květák zapíkaný květák recept na zapekany kvetak vše o vařeni zapečeny květak zapékaný květák recept zapečený květák s brokolicí recepty zápekaný květák zapečený květák a brokolice zapékané květák recepty na zapečený květák květák zapékaný květak recepty zapékaný květák recepty recepty na zapékaný květák zapečený květák recept zapečená brokolice a květák zapeceny květák recept zapékaný květák zapýkaný květák zapekaný květák top recepty
Suroviny: květák, sýr eidam, smetana na vaření, vejce, uzenina, sůl, bazalka čerstvá, olej
Zapékaný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYjP
4 názory