Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,72 g |
Tuky | 30,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do zapékací mísy si nahrubo nastrouháme květák, sýr a uzeninu. Nalijeme olej, smetanu. Osolíme, přidáme 4 vejce a bazalku. Vše pořádně promícháme a dáme péct na 150-160°C. Pečeme asi hodinu.
Zveřejněno 13. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYjP
Moje poznámka
Zapékaný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYjP
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 20 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 5 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 16 hodinami
Tématické fráze:
zapékany květák,
zapíkaný květák,
recept na zapekany kvetak,
vše o vařeni zapečeny květak,
zapékaný květák recept,
zapečený květák s brokolicí,
recepty zápekaný květák,
zapečený květák a brokolice,
zapékané květák,
recepty na zapečený květák,
květák zapékaný,
květak recepty,
zapékaný květák recepty,
recepty na zapékaný květák,
zapečený květák recept,
zapečená brokolice a květák,
zapeceny květák,
recept zapékaný květák,
zapýkaný květák,
zapekaný květák top recepty
Suroviny:
květák,
sýr eidam,
smetana na vaření,
vejce,
uzenina,
sůl,
bazalka čerstvá,
olej
Komentáře (5)
Dávám ti 1. boda