Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 950 kJ / 3 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,28 g |
Tuky | 54,36 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 845 mg |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 657,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vynikající velká bábovka podle Anetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rEOw
Moje poznámka
Vynikající velká bábovka podle Anetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rEOw
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 17 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 20 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 14 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 1 hodinou
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 2 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 2 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 2 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 2 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
velká bábovka,
velká bábovka recept,
recept na velkou babovku,
bábovka velká,
vynikajici babovka z hery,
bábovka do velké formy,
bábovka z hery,
bábovka z celé hery,
velká forma na bábovku,
zdobení bábovky,
forma na bábovku velká,
vynikající mrkvová bábovka,
bábovka do velké formy recept,
zdobení bábovek,
bábovka do velké do formy,
veĺká čokoládová bábovka,
recept na bábovku do velké formy,
velká olejová bábovka,
recept na bábovku velkou,
recept na bábovku velká forma
Suroviny:
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
cukr krystal,
vejce,
tuk hera,
mouka polohrubá,
mléko,
esence vanilková,
zdobení
Komentáře (18)