Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 428 kJ / 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,18 g |
Tuky | 32,82 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 728 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 5,72 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na troške oleja opražíme narezané filé, popučíme ho vidličkou. Vmiešame zápražku urobenú z trochy oleja, múky a vody. Premiešame a pridáme sekanú vňať, nadrobno narezané vajcia, ochutíme soľou, korením a šťavou. Necháme vychladnúť.
Krok 2: Cesto vyvaľkáme a narežeme na štvorce asi 5x5 cm. Na každý uložíme plnku a prehneme. Potrieme vyšľahaným vajíčkom, posypeme sezamom a upečieme.
Zveřejněno 10. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí taštičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opX
Moje poznámka
Rybí taštičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opX
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 4 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 17 minutami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 19 minutami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 34 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 47 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 5 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
rybí kuchyně,
studená rybí kuchyně,
kuchyne rybi,
rybí studená kuchyně,
bažant- studená kuchyně,
recepty na rybí filé,
fotogalerie rybí kuchyně,
studená kuchyně rybí,
rybí kuchyně-recepty,
rybí studené recepty
Suroviny:
těsto listové,
filet rybí,
vejce,
nať petrželová,
šťáva citronová,
pepř černý,
sůl,
olej,
mouka hladká
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.