Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 428 kJ / 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,18 g |
Tuky | 32,82 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 728 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 5,72 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na troške oleja opražíme narezané filé, popučíme ho vidličkou. Vmiešame zápražku urobenú z trochy oleja, múky a vody. Premiešame a pridáme sekanú vňať, nadrobno narezané vajcia, ochutíme soľou, korením a šťavou. Necháme vychladnúť.
Krok 2: Cesto vyvaľkáme a narežeme na štvorce asi 5x5 cm. Na každý uložíme plnku a prehneme. Potrieme vyšľahaným vajíčkom, posypeme sezamom a upečieme.
Zveřejněno 10. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí taštičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opX
Moje poznámka
Rybí taštičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opX
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 6 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 11 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 13 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 15 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 2 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 3 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 4 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 5 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 7 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 7 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 8 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 10 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 11 hodinami
Tématické fráze:
rybí kuchyně,
studená rybí kuchyně,
kuchyne rybi,
rybí studená kuchyně,
bažant- studená kuchyně,
recepty na rybí filé,
fotogalerie rybí kuchyně,
studená kuchyně rybí,
rybí kuchyně-recepty,
rybí studené recepty
Suroviny:
těsto listové,
filet rybí,
vejce,
nať petrželová,
šťáva citronová,
pepř černý,
sůl,
olej,
mouka hladká
Komentáře (1)