Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí špíz

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ippofilo ippofilo

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 437 kJ /
2 255 kcal
Bílkoviny107,85 g
Tuky193,40 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 431 mg
Sodík 2,71 g
Sůl6,74 g
Sacharidy18,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dip:Sýr rozdrobte do misky, přidejte lžíci zakysané smetany a lžičkou roztírejte dohladka, aby se narušily sýrové hrudky. Krok 2: Přidejte zbytek smetany, majonézu, šťávu z citronu a umíchejte dohladka. Krok 3: Špízy: Střídavě napíchejte na špejli maso, papriku, špek, cibuli... potřete gril.kořením a dejte na pánev (já dala do toustovače s gril. pánvičkama) a opečte. Krok 4: Salát: Listy dejte do misky, přidejte půlená rajčata a zalijte zálivkou z octa a oleje. Osolte

Zveřejněno 15. 5. 2011

Poznámka autorky ippofilo

Tento recept jsem našla v časopise od Albertu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí špíz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LYNj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí špíz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LYNj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

vypadá to lákavě :yes:

Špízy u nás taky milujeme, ale nikdy by mě nenapadlo koupit připravený špíz :-8
Ovšem z pěkného kousku masa - to je radost dělat i jíst :-p

Ten sýrový dip je moc dobrý, taky ho dělám, jen ještě přidávám čerstvé bylinky ;-)

Dnes je jiná doba, nejsou všechny firmy stejné, jsou i takové které podléhají velmi přísné kontrole a dost na tu kontrolu hledí, neříkam že zrovna Albert, taky s nim nemam dobré zkušenosti, ale není to dlouho co jsem dělal technologické postupy pro jednu firmu a můžu říct že bych si s chutí dal i ten polotovar.:yes:

Já nevím, no.... nedávno jsem koupil chlazenou sekanou na Kaufu, ve vaničce, dal dopéct do trouby, dobré a rychlé to bylo... Brali jsme si to s mladou mezi chleby na psí závody. Ale jinak se s tím masem raděj sám vyhraju, protože i ta příprava je pro mě radost. Tyhle polotovary, a naložené maso... Nějak tomu nevěřím. :-// I proto, že původem jsem technik zpracování masa...:-(

Eliza: kupují lidé a hodně!!! Já si taky raději dělám sama, ale hlavně chlapi jsou rádi, že se s ničím nemusí dlouho piplat. Tyhle výrobky u nás v chladících boxech mizí nejrychleji.

Mně by zajímalo, jestli jim to napajcované staré maso vůbec někdo kupuje...nebo do čeho ho následně semelou...:-((
Oceňuji, že autorka ten prefabrikát nekoupila, ale alespoň napíchala maso ad. na jehlu sama...:yes:

jééžiš:-O, radši doma udělat, než koupit to zakamuflované staré maso:-O
špízků u nás bylo včera na grilu,takže ty já můžu:-p:yes:

Tématické fráze:
kuřecí špízy na grilu, kuřecí špíz, kuřecí špízy do trouby recepty, kuřecí špízy na gril, kuřecí špíz na grilu, kuřecí špízy do trouby, kuřecí špíz na gril, špíz, jak dlouho dělat špízy, kuřecí špíz recept, kuřecí špízy z trouby, rychlý kuřecí špíz, kuřecí špízy, špízy kuřecí, kuřecí špíz do trouby, kuřecí špízy v troubě, rychlé kuřecí špízy, špiz na gril, špízy kuřeci na grilu recepty, špízy do trouby recepty

Suroviny:
stehno kuřecí, špek, cibule, paprika čerstvá červená, koření grilovací, směs listových salátů, rajče cherry, olej olivový, ocet balsamiko, sůl, sýr plísňový, smetana zakysaná, majonéza, šťáva citronová

Přidat fotografie receptu