Salát žampionový „indický“
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
a) Kdo nemá rád ostré kari, přidá jen mletou kurkumu nebo směs kari a kurkumy. V případě přidání jen kurkumy je vhodné přidat špetku bílého pepře.
b) Neuvádím množství jednotlivých surovin, jejich poměry si každý naladí podle vlastních chuťových preferencí.
c) Salát není původem z Indie, říká se mu tak jen podle typického indického kari koření.
d) Recept je volnou domácí variací na salát koupený pod stejným názvem v salátovém bufetu v Uherském Hradišti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 17 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 24 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 29 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 34 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 37 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica
Další recepty
Suroviny: cibule, žampióny, majonéza, jogurt bílý, koření kari, olej, sůl, pepř bílý
Salát žampionový „indický“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EROjg
0 názorů