Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 038 kJ / 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,00 g |
Tuky | 45,10 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Příloha - rýže, noky.
Zveřejněno 14. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka "Svatá Renata"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B18N
Moje poznámka
Vepřová panenka "Svatá Renata"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B18N
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 7 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 7 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy
Saratice před 51 minutami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jablkový zázrak
Fitulka před 2 hodinami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 2 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 3 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 4 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 4 hodinami
Bábovka tvarohová
eskymak před 5 hodinami
Maki sushi
tipek136 před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka v celku,
vepřová panenka,
vepřová panenka v celku recepty,
veprova panenka recept,
vepřová panenka recepty,
vepřová panenka vcelku recepty,
recept na vepřovou panenku v celku,
veprova panenka na prudko,
panenka na prudko,
vepřová panenka v celku recept,
recepty z vepřové panenky,
recepty z vepřové panenky,
vepřová pananka,
recepty na vepřovou panenku,
vepřová pannenka,
veprová panenka s koprem,
recept na vepřovou panenku,
panenka s koprem,
panenka v celku recept,
svata dala
Suroviny:
panenka vepřová,
kopr,
žampióny,
víno bílé,
smetana kysaná,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej
Komentáře (8)
jenom dotaz:pochopila jsem to dobře,že panenku nechám vcelku..nekrájím,že ne
Recept vypadá dobře a ten název je velmi zvláštní, asi po nějaké kamarádce, co ti ho dala....ovšem za "svatou" ti dávám 7.boda