Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 807 kJ / 4 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,47 g |
Tuky | 259,81 g |
Vláknina | 25,75 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 525,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehká jahodo- kokosová bublanina.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp7W
Moje poznámka
Lehká jahodo- kokosová bublanina.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp7W
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 5 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 6 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 7 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 7 hodinami
Maková náplň
mismi před 7 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 9 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 10 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
lehká bublanina,
kokosova bublanina,
odlehcena bublanina,
lehke bublaniny,
kokosová bublanina s jahodami,
letní lehká bublanina s drobenkou,
lehka bublanina bez mouky,
nejchutnějši bublaniny,
rezept na bublaninu,
recept kokosová bublanina,
recept lehká bublanina,
lehká bublanina recepty,
nejchutnější recepty bublaninu,
lechke recepty bublanina,
kokosova bublanina.sk,
lahka bublanina,
recept kokosovy jahodami,
kokosova bublanina sk,
bublanina cz kolacek rezept,
kokkosová bublanina
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
máslo,
cukr,
mléko,
olej,
prášek do pečiva,
jahody,
kokos,
cukr
Komentáře (4)