Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Limitovaná mikulášská nabídka

Do obchodu

Jednoduché francouzské brambory

Francouzské brambory patří k tradičním receptů, našich babiček a prababiček. Klasicky se připravují z brambor vařených, ale někdo je dělá i ze syrových a přesně takový je tento recept. Příprava je velmi jednoduchá a rychlá, tak se do toho pusťte.

Hodnocení receptu je 4,9 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

1. 8. 2013 11:48

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie5 129 kJ / 1 226 kcal
Bílkoviny65,92 g
Tuky66,76 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 752 mg
Sodík 2,94 g
Sůl6,82 g
Sacharidy85,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra Dvor. Petra Dvor.

12. 4. 2021 18:29

Dobrý den, přidávám fotečku. Bylo to moc dobré.

mira.recko

21. 3. 2020 13:07

Vůbec by neškodilo uvést alespoň orientační časy a teplotu trouby pro začátečníky, dík .. :)

Penam

5. 2. 2020 13:28

Řepu jako přílohu ne.

scofiq

22. 2. 2014 09:06

francouzáčky byla mňamka - kluci si pochvalovali - takže posílám bodíček

scofiq

13. 2. 2014 12:03

tak jsem dneska vyzkoušela tvoje francouzské brambory, Katko, fakt rychlovka, mám je v torubě:-)a vypadají dobře!
ještě napíšu jak mým klukům chutnaly ;-)

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

11. 1. 2014 09:45

Je to výborné.:-)

1974andrea 1974andrea

15. 11. 2013 11:40

Dnes byly u nás zapečené brambory, dělám podobně, jen jsem dala špekáčky orestované s cibulí a ještě posypala sýrem. Posílám fotky;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 8. 2013 15:09

Určitě jsou;-)

Dana61

26. 8. 2013 14:20

zapečené brambory jsou vždy mňamka:yes::-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 8. 2013 21:27

Dovolila jsem si přidat foto;-)

Jan

2. 8. 2013 14:42

varilamyskakasicku: proboha, co to je "zpapali" snad je myšleno spapali:no::-//:-((:-!

Strowberry Strowberry

2. 8. 2013 14:38

Vaclav Fronek: Pokud bude vrstva vyšší, brambory budou měkké, ale né tolik opečené.:-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

2. 8. 2013 08:48

JAKO "francouské brambory" rádi děláme i s přidáním těstovin, ale brambory před krájením vařené. Takto jsem nikdy nezkoušel , ale věřím, že to bude prima a jistě provařené. VYZKOUŠÍM.!!! Asi nesmí bejt moc veká vrstva ??? Dávám + bodík 7

hanes24 hanes24

2. 8. 2013 06:40

V ústech se mi sbíhaj sliny, již dostávám laskominy:yes::yes::yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 8. 2013 19:33

Taky jste to zpapali hned, co, u nás to vydrží chvilku;-);-);-):-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzské brambory francouzské brambory se salámem francouzské brambory recept jednoduché recepty z brambor francouzské brambory podle pohlreicha jednoduché recepty francouzské brambory pohlreich francouzské brambory top recepty francouské brambory recepty z brambor francouzké brambory recept na francouzske brambory recept na francouzske brambory recept francouzské brambory francouzské brambory s kyselou okurkou francouzsky brambory francouzské bambory top recepty z brambor francouzské brambory s okurkou francouzské brambory recepty

Suroviny: brambory, cibule, salám šunkový, vejce, mléko, koření ďábelské, majoránka, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Jednoduché francouzské brambory

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Mol