Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 233 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená růžičková kapusta II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMER
Moje poznámka
Zapečená růžičková kapusta II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMER
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 18 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 24 minutami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 4 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 6 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 11 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Tématické fráze:
růžičková kapusta recepty,
zapečená růžičková kapusta,
růžičková kapusta zapečená,
růžičková kapusta,
zapečená růžičková kapusta recepty,
růžičková kapusta recept,
růžičková kapusta co obsahuje,
zapečená růžičková kapusta recept,
zapečené růžičkové kapusty,
zapečená kapusta,
ružičková kapusta a zdraví,
recept na růžičkovou kapustu,
mrazena ruzickova kapusta,
růžičková kapusta dietní recepty,
růžičková kapusta dietní recept,
recepty z ružičkové kapusty,
růžičková kapusta top recepty,
růžičková kapusta-recepty,
ruzickova kapusta mrazena,
co z růžičkové kapusty
Suroviny:
kapusta růžičková,
směs zeleninová mražená,
cibule,
česnek,
sýr,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (13)
1. Ak je navrchu syr, tak po zapečení to nemôže vyzerať inak.
2. Mrazená zelenina obsahuje podstatne viac vitamínov a minerálov ako zelenina skladovaná v skladoch dlhé mesiace, ktoré sa plnia plynom, aby tá zelenina vyzerala aj po polroku ako čerstvo vybraná zo zeme.
3. Zelenina síce chutná aj surová, to je pravda, ale nemožno vždy jesť len surovú zeleninu. Varené jedlo ješ iba mäso?!?
4. S tým povarením súhlasím. Mrazenú zeleninu nikdy nerozmrazujem ( nič mrazené sa nemá najprv rozmrazovať ), ale používam tak ako je, teda zmrazenú. Orestovať cibuľu pre lepšiu chuť nie je problém.
za druhé. všechno mražené.
Zelenina je jedna z mála věcí která chutná i syrová.
o to víc je to špatně první zamrazit a pak povařit a pak natlačit HMOTU.
dal bych 4- ( a to jenom kvuli tomu, že je tam zelenina)
určitě jakoukoliv zeleninu :) můžeš použít jakoukoliv kde je mrkev, celer, petržel :D jen tahle je nakrájená na proužky
Mňam!Děláš mi chutě!