Pikantní kuřecí plátek

Jikotka Kuchařka: Jikotka

Doba přípravy: 1 1/2 hod. 2 porce Drůbeží maso 12 názorů

Suroviny

kuřecí prsa
sůl
koření
konzerva hrášku
konzerva mandarinek
3 lžíce kečupu
olivový olej
trochu hladké mouky
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme ,posypeme kořením, necháme asi hodinu odležet.

  2. Na olivovém oleji opečeme plátky masa, které jsme obalili v mouce, uchováme v teple, do výpeku dáme kečup, hrášek (může být i kukuřice) a mandarinkový kompot, prohřejeme a můžeme podávat s hranolkami.

Poznámka

Do hladké mouky jsem rozmíchala koření tandori masala.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pikantní kuřecí plátek

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pikantní kuřecí plátky kuřecí plátek kuřecí plátek na žampionech kuře tandori masala pikantní kureci jatra kureci platky na zampionech kuřecí plátek na žampiónech recept kuře tandori kuřecí plátek tandori pikantní kuřecí prsa kuřecí plátky pikantní pikantni kuřecí maso tandori masala kuřecí maso s hranolkami kuřecí plátky recept kuřecí plátek se sosem kureci platky se zampiony kuřecí pikantní plátky recepty tandori masala kureci platek s

Zapomněl/a jsem heslo