Pikantní kuřecí plátek

Jikotka Kuchařka:

Doba přípravy: 1 1/2 hod. PT1H30M 2 porce Drůbeží maso 12 názorů

58

Suroviny

kuřecí prsa
sůl
koření
konzerva hrášku
konzerva mandarinek
3 lžíce kečupu
olivový olej
trochu hladké mouky
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme ,posypeme kořením, necháme asi hodinu odležet.

  2. Na olivovém oleji opečeme plátky masa, které jsme obalili v mouce, uchováme v teple, do výpeku dáme kečup, hrášek (může být i kukuřice) a mandarinkový kompot, prohřejeme a můžeme podávat s hranolkami.

Poznámka

Do hladké mouky jsem rozmíchala koření tandori masala.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní kuřecí plátek

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo