Pikantní kuřecí plátek

Jikotka Kuchařka:

Doba přípravy: 1 1/2 hod. PT1H30M 2 porce Drůbeží maso 12 názorů

58

Suroviny

kuřecí prsa
sůl
koření
konzerva hrášku
konzerva mandarinek
3 lžíce kečupu
olivový olej
trochu hladké mouky
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme ,posypeme kořením, necháme asi hodinu odležet.

  2. Na olivovém oleji opečeme plátky masa, které jsme obalili v mouce, uchováme v teple, do výpeku dáme kečup, hrášek (může být i kukuřice) a mandarinkový kompot, prohřejeme a můžeme podávat s hranolkami.

Poznámka

Do hladké mouky jsem rozmíchala koření tandori masala.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní kuřecí plátek

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pikantní kuřecí plátky kuřecí plátek kuřecí plátek na žampionech kuře tandori masala pikantní kureci jatra kureci platky na zampionech kuřecí plátek na žampiónech recept kuře tandori pikantní kuřecí prsa kuřecí plátek tandori pikantni kuřecí maso kuřecí plátky pikantní tandori masala kuřecí maso s hranolkami kuřecí plátky recept kureci platky se zampiony recepty tandori masala kuřecí plátek se sosem kureci platek s kuře s mandarinkami

Zapomněl/a jsem heslo