Kuřecí plátky s fazolkami

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Drůbeží maso 6 názorů

Suroviny

600 g kuřecích prsou
olivový olej
sůl
pepř
mletý kmín
mletý koriandr
400 ml drůbežího vývaru
2 lžíce meruňkové marmelády
100 g čerstvých nebo mražených zelených fazolových lusků
asi 10 černých oliv
petrželka
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky a na rozehřátém oleji je ze všech stran opečeme, pak okořeníme mletým kmínem a koriandrem, zalijeme horkým vývarem, osolíme, opepříme, přidáme meruňkovou marmeládu, fazolové lusky a olivy nakrájené na třetiny. Necháme asi 5 minut na mírném ohni podusit.

  2. Před podáváním posypeme sekanou petrželkou.
    Podáváme s rýží, kuskusem nebo jen čerstvým chlebem.
    Marmelády se nebojte, je tam báječná :o)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 53 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí plátky s fazolkami

Tématické fráze: kureci platek s fazolkami recepty s čerstvými fazolkmi recepty kuřecí plátek s fazolkami kureci s fazolkami a sýrovou omáčkou recepty na kuřecí s fazolkami kuřecí s fazolkami mražené zelené fazolky recepty zelené fazolové lusky recepty kuřecí plátek s fazolkama

Zapomněl/a jsem heslo