Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 274 kJ / 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,16 g |
Tuky | 18,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 11,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šmakoun ve slanince s parmezánovým obalem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8BkL
Moje poznámka
Šmakoun ve slanince s parmezánovým obalem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8BkL
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 3 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 23 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 12 minutami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 18 minutami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 1 hodinou
Prošívaná deka
sikulka131 před 2 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 2 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 2 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 3 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 3 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 4 hodinami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 4 hodinami
Tématické fráze:
šmakoun v těstíčku,
jak zabalit cordon bleu,
co je šmakoun,
šmakoun jako řízek,
šmakoun recepty,
shmaky recepty,
šmakoun recept,
recepty ze šmakouna,
řízek ze šmakouna,
rizky ze smakouna,
šmakoun parmazán,
rizek v parmazanovem obalu,
šmakoun s kaší,
parmezánovém obal
Suroviny:
šmakoun,
slanina,
sůl,
pepř,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
sýr parmazán strouhaný,
strouhanka
Komentáře (7)
Jen mi trošku uniká smysl - myslela jsem, že se používá kvůli snížení cholesterolu v krvi, pokud ale přidám slaninu....Radko, poraď