Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 778 kJ / 4 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,04 g |
Tuky | 157,68 g |
Vláknina | 18,75 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 720,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oddělíme si bílky od žloutků, z bílků vyšleháme sníh, žloutky vyšleháme s cukrem, přidáme olej, mouku s práškem do pečiva, mléko a nakonec jemně vmícháme sníh z bílků.
Krok 2: Nalijeme na plech vyložený papírem, poklademe broskvemi a pečeme v troubě na 200°C cca 25 minut. Vyzkoušíme špejlí, zda se těsto nelepí.
Krok 3: Nakonec můžeme bublaninu ještě posypat moučkovým cukrem.
Zveřejněno 11. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvová bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k2P
Moje poznámka
Broskvová bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k2P
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 10 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 38 minutami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 3 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 3 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 4 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 5 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 6 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 6 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 6 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 6 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 7 hodinami
Tématické fráze:
bublanina s broskvemi,
buchta s broskvemi,
broskvová buchta,
brosková bublanina,
brosková buchta,
pečeme s broskvemi,
bublanina s broskvema,
bublanina z meruněk,
rybízová bublanina s tvarohem,
broskvová buchta s tvarohem,
kolac s broskvema,
buchta s broskvema,
bublanina,
hrníčkový broskvový koláč,
buchta s tvarohem a broskvemi,
broskvová bublanina s tvarohem,
broskovy kolac,
broskvová,
ovocná bublanina s tvarohem,
hrnková bublanina recept
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
olej,
mléko,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
broskve
Komentáře (12)
Pokud možno oloupat.
Tvrdší plody okrájet nožem nebo škrabkou, pokud to jde.
Broskve podle velikosti naměsíčkovat na čtvrtky popř. na šestiny či osminky