Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Římské placičky s pomazánkou z bílé ředkve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JW7o
Moje poznámka
Římské placičky s pomazánkou z bílé ředkve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JW7o
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 12 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
římské placky,
římské lívance,
římské placky recept,
římské cizrnové placičky,
jídla z bílé ředkve,
placky z bile redkve,
řimske palačinky,
dušená bílá ředkev,
římské plaičky,
recept na římské placky,
placky k pomazankam,
co jsou římské placky,
bila ředkev,
cizrnove rimske placicky,
plnene rimske placicky,
římské plaičky,
recept rimske placky,
pomazánka z bílé ředkve,
palačinka s bílou ředkví,
jak je prospěšná bílá redkev
Suroviny:
mouka cizrnová,
vejce,
sůl,
pepř,
česnek,
cibule,
majoránka,
ředkev,
majonéza,
sýr tavený,
citron
Komentáře (5)