Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 527 kJ / 1 321 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,94 g |
| Tuky | 121,87 g |
| Vláknina | 13,66 g |
| Cholesterol | 9 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,06 g |
| Sacharidy | 44,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvakrát zapečené brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gXZj
Moje poznámka
Dvakrát zapečené brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gXZj
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 12 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 7 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 7 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 7 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 7 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 7 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 8 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 10 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory,
zapecene brambory recepty,
zapečené brambory recept,
zapecene maso s bramborovym testem,
maso zapecene bramborovym testem,
vydlabané zapečené brambory,
zapekane brambory krupave,
nadýchané zapečené brambory diskuse,
nadýchané zapečené brambory,
vydlabané brambory zapečené se sýrem,
dobre krupave zapecene brambory,
petrželové brambory se smetanou,
zapečené brambory na plech,
vydlabané brambory,
moučníky s brambor těstem,
vydlabane brambory se smetanou,
vydlabané brambory se sýrem,
vydlabané zapékané brambory se smetanou,
křupavé brambory na plechu,
zapečené brambory do trouby
Suroviny:
brambory,
olej olivový,
smetana kysaná,
mléko,
máslo,
bazalka čerstvá,
petrželka,
sůl,
cibule,
česnek,
olej,
sýr chedar
Komentáře (4)