Žvej - žužu
Suroviny
Porce: dle strávníků
Nutriční hodnoty
Energie | 6 006 kJ / 1 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,36 g |
Tuky | 57,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 700 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Příloha dle vlastního výběru, já dělala halušky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 2. 2013 17:05
Vařím podobné,ale bez hub,kýtu,porek,trochu zázvoru,vajíčka bez bílků,protože solamyl sráží a není to správně pudinkový,dost cibule a koření dle chuti,možné i podlít vínem..doma hodně oblíbené jídlo a hlavně rychlé,někdy ani nenakládám dopředu,jen nechám chvilku v lednici
3. 2. 2013 12:58
Alexiss:
3. 2. 2013 12:58
rebeka:to si piš bylo to výbornéDonesla jsem i dnes do práce a jak jim chutnalo
3. 2. 2013 12:57
jarda Kadic:
3. 2. 2013 09:34
jarda Kadic: žužu ať se to jmenuje jak chce, věřím, že si u šavlíčků pochutnali
3. 2. 2013 09:11
jarda Kadic: souhlas,reagovala jsem prakticky stejně o 2 komentáře níže
3. 2. 2013 09:01
Mao: Pokud jsi se nevšiml, Savlinka psala Žvej žužu, tak co se čílíš, žádná čína to není, pokud chceš poučovat, tak se zaregistruj a ukaž , co umíš(pokud už nejseš a jenom se bojíš, aby jsi se neztrapnil/a)
3. 2. 2013 06:18
Alexiss:recept už dělávala moje maminka,když jsem byla malá a já po x letech jsem ho uvařila také.
2. 2. 2013 23:17
To je debata! Já jsem to pobrala tak,že autorka jídlo uvařila i nazvala podle svého (vždyť "žvej-žužu" snad neznamená nic). Nikde v receptu není ani zmínka o tom,že se jedná o čínské jídlo. Určitě to bude dobré, vůbec jsem to rozpitvávání nepochopila.
2. 2. 2013 23:01
Šavli, hezky barevné to máš a jistě je to dobré, ať se to jmenuje jakkoliv, dávám 5.bod
2. 2. 2013 22:41
2. 2. 2013 22:31
Mao:
2. 2. 2013 22:29
Až to tu ovládnou číňani, zavřou vás za prznění čínského kulturního dědictví.
Jinak jste zprznila recept na mu-šu - vepřové se zelím a houbami - ovšem s jidášovým uchem, nikoliv s libovolnými houbami. Z koření sem patří zázvor, chilli, česnek a sečuánský pepř.
O tom jak je to se žvejžužu - viz článek
www.cinsky.cz/index.php?page=comments&id=183&lang=cs
Jinak jste zprznila recept na mu-šu - vepřové se zelím a houbami - ovšem s jidášovým uchem, nikoliv s libovolnými houbami. Z koření sem patří zázvor, chilli, česnek a sečuánský pepř.
O tom jak je to se žvejžužu - viz článek
www.cinsky.cz/index.php?page=comments&id=183&lang=cs
2. 2. 2013 20:34
Tož děvčica,to se ti povídlo toto Švejkovo žužu, já si to uložím a někdy zkusím
2. 2. 2013 20:21
rychlý recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 2 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 5 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 15 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 16 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 16 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 17 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 18 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Žvýkačka je tu od starověku. Dnes si ji můžete snadno koupit, anebo vyrobit doma podle našeho receptu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: zvejzuzu švejžužu žvej žu žu žužu recept žužu švej-ču-žou švejžužu z vepřové kýty švej šu žu čína s jidášovým uchem šuej žužu sveižužu zvej zu zou recepty s jidášovým uchem zvej ču žou žvej-žu-žu recept na žužu vepřové švej ču zu svej zuzu žvej-žužu švej-ču žou recept
Suroviny: plecko vepřové, vejce, solamyl, sůl, pepř, koření kari, masox, pórek, houby sušené, olej
Žvej - žužu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wg5w
17 názorů