Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 779 kJ / 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 9,80 g |
Vláknina | 0,35 g |
Cholesterol | 32 mg |
Sodík | 525 mg |
Sůl | 1,31 g |
Sacharidy | 20,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s kuřecími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYjQ
Moje poznámka
Těstoviny s kuřecími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYjQ
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 36 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 44 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 55 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játra s těstovinami,
játra s těstovinami,
těstoviny s játrou,
testoviny s jatrama,
játra s těstovinama,
zapečene těstoviny s jatrama,
těstovinový salát s jatry,
těstoviny s kuřecí játrou,
zapecene testoviny s jatry,
kuřecí játra s těstovinama,
játrové těstoviny,
těstovinový salát s kuřecími játry,
játra s těstovinou,
špagety s jatrou,
špagety s kuřecími játry,
těstoviny s drůbežími játry,
recepty s kuřecími játry,
široké nudle s kuřecími játry,
drůbeží játra s těstovinami,
testoviny z jatrama
Suroviny:
játra kuřecí,
těstoviny kolínka,
cibule,
pórek,
sádlo,
kečup sladký,
smetana zakysaná
Komentáře (3)