Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 126 kJ / 1 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,40 g |
Tuky | 10,30 g |
Vláknina | 10,35 g |
Cholesterol | 183 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,98 g |
Sacharidy | 272,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí těstoviny s vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3j4
Moje poznámka
Kuřecí těstoviny s vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3j4
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
kuře s těstovinama,
kuře s těstovinami,
kuřecí s testovinami,
těstoviny na víně,
kuřecí s těstovinama,
recepty s vínem,
kuřecí směs na těstoviny,
kureci maso s testovinama,
kuře s těstovinou,
vino k testovinam,
těstoviny víno,
kuřecí maso na víně,
kuřecí nudličky s těstovinama,
recepty kuřecí maso těstoviny,
kureci s testovinou,
levne pesto,
kuřecí maso s vínem,
recept na kuře s těstovinama,
těstoviny a víno,
těstoviny na bílém víně
Suroviny:
těstoviny,
maso kuřecí,
šunka,
cibule,
olej,
kečup sladký,
víno bílé,
sůl,
pepř,
sýr
Komentáře (3)