Sebevrahova kuřecí játra

Iruna Kuchařka:

Doba přípravy: asi půl hodiny PT0H30M Pokrmy z vnitřností 17 názorů

531

Suroviny

250 g syrového sádla
500 g kuřecích jater
2 velké cibule
sůl
Recept si zatím oblíbilo 31 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Sádlo nakrájejte na kostičky a vyškvařte.

  2. Hned vyberte škvarky a do ještě vařícího sádla přidejte na kousky nakrájená játra a sporák vypněte.

  3. Játra se v horkém sádle dodělají sama. POZOR! při vkládání jater do vroucího sádla to trochu prská.

  4. Odeberte trochu sádla a na něm osmahněte dvě velké cibule nakrájené na drobné kostičky dozlatova. Lehce osolte a přidejte k játrům do sádla. Nechte vychladnout.

Poznámka

Recept jsem kdysi kdesi opsala, už nevím.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 372 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Sebevrahova kuřecí játra

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kuřecí játra v sádle kuřecí játra recepty jatra v sadle kuřecí játra po čínsku kuřecí játra dobrý recept na kuřecí játra jak dlouho vydrží vepřové sádlo vepřová játra po čínsku vaření-kuřecí játra játra v lednici vaření kuřecí játra kuřecí pokrmy drůbeží játra po čínsku jak dlouho vydrží játra v lednici kuřecí játra v sádle recept jak dlouho vydrží játra vepřová játra v sadle kuřecí játra v sádle recepty drůbeží játra v sádle kuřecí játra recepty pro začátečníky

Zapomněl/a jsem heslo