Sebevrahova kuřecí játra

Iruna Kuchařka:

Doba přípravy: asi půl hodiny PT0H30M Pokrmy z vnitřností 17 názorů

Přidat další fotografii
526
Recept si zatím oblíbilo 26 kuchařů

Suroviny

250 g syrového sádla
500 g kuřecích jater
2 velké cibule
sůl
Recept si zatím oblíbilo 26 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Sádlo nakrájejte na kostičky a vyškvařte.

  2. Hned vyberte škvarky a do ještě vařícího sádla přidejte na kousky nakrájená játra a sporák vypněte.

  3. Játra se v horkém sádle dodělají sama. POZOR! při vkládání jater do vroucího sádla to trochu prská.

  4. Odeberte trochu sádla a na něm osmahněte dvě velké cibule nakrájené na drobné kostičky dozlatova. Lehce osolte a přidejte k játrům do sádla. Nechte vychladnout.

Poznámka

Recept jsem kdysi kdesi opsala, už nevím.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Sebevrahova kuřecí játra

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo