Sebevrahova kuřecí játra

Iruna Kuchařka: Iruna

Doba přípravy: asi půl hodiny Pokrmy z vnitřností 17 názorů

Suroviny

250 g syrového sádla
500 g kuřecích jater
2 velké cibule
sůl
Recept si zatím oblíbilo 34 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Sádlo nakrájejte na kostičky a vyškvařte.

  2. Hned vyberte škvarky a do ještě vařícího sádla přidejte na kousky nakrájená játra a sporák vypněte.

  3. Játra se v horkém sádle dodělají sama. POZOR! při vkládání jater do vroucího sádla to trochu prská.

  4. Odeberte trochu sádla a na něm osmahněte dvě velké cibule nakrájené na drobné kostičky dozlatova. Lehce osolte a přidejte k játrům do sádla. Nechte vychladnout.

Poznámka

Recept jsem kdysi kdesi opsala, už nevím.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 406 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Sebevrahova kuřecí játra

1 2

Tématické fráze: kuřecí játra recepty kuřecí játra v sádle recept na kuřecí játra kuřecí játra recept kuřecí játra kuřecí játra po čínsku játra recept jatra v sadle recept kuřecí játra recepty na kuřecí játra dobrý recept na kuřecí játra vepřová játra po čínsku recepty kuřecí játra jak dlouho vydrží vepřové sádlo játra v lednici vaření-kuřecí játra kuřecí játra-recepty jak dlouho vydrží játra v lednici vaření kuřecí játra kuřecí pokrmy

Zapomněl/a jsem heslo