Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 166 kJ / 1 713 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,18 g |
Tuky | 77,12 g |
Vláknina | 59,20 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 2,98 g |
Sacharidy | 41,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsa na hlívě ústřičné a řapíkatém celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/031v
Moje poznámka
Kuřecí prsa na hlívě ústřičné a řapíkatém celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/031v
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 47 minutami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 47 minutami
Jahodový mixík
Přidáno před 10 hodinami
Rebarborový koláč s posypkou
Přidáno před 10 hodinami
Rebarborový koláč se sněhem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše z jogurtu
Kacenecka před 3 minutami
Chleba ve vajíčku jinak
martiline před 46 minutami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
wimra před 1 hodinou
Opravdu křupavé vafle
xxxVendy před 3 hodinami
Mrkvové muffiny nebo koláč
kimil před 4 hodinami
Anglické palačinky
Layoo před 9 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 15 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 15 hodinami
Tématické fráze:
řapíkatý celer recepty,
kuřecí prsa s hlívou ústřičnou,
kuře na hlivě ustřične,
hlíva ústřičná recepty,
kuřecí na hlívě ústřičné,
hlíva a řapíkatý celer,
kuřecí prsa na hlívě,
kuřecí prsa s brokolicí a hlívy ústřičné,
kuřeci prsa s hlívy ústřičné,
kuřecí prso na hlívě hlívy ústřičné,
kureci platky na hlive,
hlíva ústřičná k masu,
kuře na řapíkatem celeru,
řapíkatý celer s hlívou,
recepty na řapíkatém celeru,
kuřecí prsa řapíkatý celer,
kuřecí prsa recepty,
prso s hlívou ústřičnou,
kuřecí prsa na hlívě ústřičné s řapíkatým celerem,
kuřecí kousky s hlívou ústřičnou
Suroviny:
prsa kuřecí,
hlíva ústřičná,
celer,
cibule,
koření meat masala,
sůl,
sádlo,
voda,
olej,
mouka hladká
Komentáře (11)