Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsa v hlívovo-smetanové omáčce

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

24. 9. 2011 21:39

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota6 539 kJ / 1 563 kcal
Bílkoviny332,40 g
Tuky14,60 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol770 mg
Sodík862 mg
Sůl2,16 g
Sacharidy19,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

maukycz

27. 3. 2020 14:49

Solamyl má tendenci řídnout, pokud se při míchání olizuje vařečka nebo se jí omáčka lžící přímo z hrnce - sliny obsahují enzym ptyalin, který škrob rozkládá, takže ochutnávat ne z hrnce, ale přenést omáčku na talířek a ochutnávat z talířku, nikoli z vařečky - tím spíš, pokud už omáčku jen prohříváme a nevaříme.

chocolate

26. 9. 2011 19:43

Moc hezké a jistě chutné, přitom nic přeplácaného, bod je jasný:yes::-K.

suslajda

26. 9. 2011 09:10

:-Kkrása jako vždy +1:yes::yes:

mysulka

25. 9. 2011 14:45

;-) krása, recept i fotky:yes::-K

JanaDorazinova

25. 9. 2011 12:59

Nemám, co bych dodala;-):yes:

Colombo65

25. 9. 2011 10:09

Nádhera, nádhera, nádhera. Na tom jídle je vidět, jak je vařeno a servírováno s láskou ke gastronomii.;-);-);-):-K

Petra Ku.

25. 9. 2011 06:25

Ivi, to je parádička! Ukládám do oblíbených a tobě dávám bodíka hned! :-):yes:

Eliza

24. 9. 2011 22:46

Paráda:-p:-p Já sice moc nefandím zahušťování solamylem, jen v nezbytně nutných případech typu omáčka pod obalené maso na asijský způsob, ale jinak se mi kombinace surovin velmi líbí, vypadá lákavě a chutně. +:yes:
No a fotky - jak když listuji dražším magazínem na téma gastronomie...nádhera, všechna čest!

Bibinka

24. 9. 2011 22:45

Ivulinko, jasná dobrota a moje oblíbená hlíva. Už letííí 6.bod:yes:

varilamyskakasicku

24. 9. 2011 22:26

1974andrea::-K;-) tak to jo, znám,můj vnouček mi houby vystrkává z talíře,:-)) dnes také:-K;-):-K

1974andrea

24. 9. 2011 22:21

varilamyskakasicku:Já vím, jenže u nás jím houby jenom já a většinou už takhle musím vařit dvě jídla, jedno pro děti a jedno pro nás s manželem. Hrůza:-))

varilamyskakasicku

24. 9. 2011 22:18

1974andrea: bez hlívy Andrejko já už neumím být ani žít:-K;-)už ji i suším a ze zdravotních trablů mne dostala hlavně a skoro jenom hlíva,at sušená, nebo dušená, dělám ji často a do všeho,co to jde,přečti si o jejích zazračných účincích okolo imunity a dál,co vše umí:-K;-)

1974andrea

24. 9. 2011 22:17

maris:Mně taky, z toho si nic nedělej:-));-)

misza

24. 9. 2011 22:15

Hezký receptík;-)

maris

24. 9. 2011 22:02

1974andrea: asi máš pravdu, jídlo by se mělo hned podávat, při delším stání nebo dokonce ohřívání zřídne - mně tedy vždycky:-(:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: hlívová smetanová omáčka hlívová omáčka kureci prsa se smetanou smetanová omáčka kuřeci prsa omačka smetanová omáčka z hlívy ústřičné smetanová omáčka z hlívy kuřeci prsa ve smetanové omacce zahušťování solamylem kuřecí prsa na houbách se smetanou zahušťováni vypeku z mas kuřecí prsa na omáčce kuřecí prsa na houbách ve smetanové omáčce rozpoznám tymián hlivova omacka kureci hlíva smetanová omáčka kureci omacka s hlivou kureci prsa s houbami a na smetaně kuřecí se smetanovou omáčkou a hlivou kuřecí prsa na tymiánu v omáčce

Suroviny: prsa kuřecí, sůl, pepř, olej olivový, hlíva ústřičná, mrkev, cibulka lahůdková, tymián sušený, smetana na vaření, solamyl, olej

TopRecepty.cz

Kuřecí prsa v hlívovo-smetanové omáčce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rM0W