Drůbeží kousky ve vinné hořčici
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 740 kJ / 1 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,90 g |
Tuky | 90,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,84 g |
Sacharidy | 9,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 6. 2013 14:49
spagetka: díky, ta je z těch, co jsem vyzkoušela, nejlepší
1. 6. 2013 14:46
maris: Maru, do fotek přidávám tu hořčici, před chvílí jsem ji koupila v Albertu, je to značka Bornier, já se chtěla přesvědčit, že si to pamatuju, abych tě neblamovala. Dělají ji ve více gramážích a je skvělá, i když přiznávám, že není úplně levná. Teď měli jen 210 g za 46,90, v Albertu je mezi hořčicemi samozřejmě , kupuju raději tu menší, 100g, ale ta je fakt málo kdy aspoň u nás.
1. 6. 2013 14:43
Jikotka: Udělalas mi radost, děkuju
1. 6. 2013 14:06
Ladi,musím pochválit,pochutnali jsme si ,jenom jsem dala jiné bylinky(bazalku,tymián,rozmarýn a petrželku),jiné bohužel na balkoně nejsou ,dávám fotku,ale je nějaká na nic,co nadělám...
1. 6. 2013 13:04
1974andrea:Andrej, né nechutná, nevoní, to je rozdíl, a tady se mi šiknul přímo, ovšem je fáákt, že čerstvě namleté kuličky jsou jaksi pro mě mňamkovější
maris: jdu do Alberta a hned mrknu na tu značku té hořčice, stejně si ji musím koupit
maris: jdu do Alberta a hned mrknu na tu značku té hořčice, stejně si ji musím koupit
1. 6. 2013 13:01
Ladi, nepsala jsi už 100x, že ti čerstvý koriandr nechutná? Taky bych tam asi dala o nějakou tu bylinku méně, ale libeček by mi v tom vyhovoval
1. 6. 2013 10:02
špagi, jakou značku hořčice používáš ? Já těm hrubozrnným nějak nemůžu přijít na chuť a když ji použiju, tak jen v množství menším než malém
1. 6. 2013 09:12
Děkuju vám moc, do dneška se nomáčka parádně rozležela a je výborná.
Malinko jsem upravila suroviny - byl mi divný ten kelímek, proč se vám to zdá moc a já trubka si až dnes uvědomila, že jsem měla malou sklínku té hořčice
senky: Jani, taky to je oběd včera pro 3 lidi a dnes pro 4, ty bylinky se tam opravdu nemlátěj, naopak se doplňujou, stačí jen malinko
Malinko jsem upravila suroviny - byl mi divný ten kelímek, proč se vám to zdá moc a já trubka si až dnes uvědomila, že jsem měla malou sklínku té hořčice
senky: Jani, taky to je oběd včera pro 3 lidi a dnes pro 4, ty bylinky se tam opravdu nemlátěj, naopak se doplňujou, stačí jen malinko
1. 6. 2013 08:43
To je porce pro chlapa hořčicové marinády taky ráda používám jen bych musela vybrat jenom jednu bylinku, všechny dohromady by na mě bylo moc chutí najednou
31. 5. 2013 23:29
Libeček nemusí být?? Neblázni!, to jediné mám. Saturejku nemám a kde ji vzít, že jo, koriandr nemám, sakra práce s tím. Ale moc ráda bych ochutnala
31. 5. 2013 22:59
Pěkné, Ladi, mám ještě líčka a říkám si, že by to nebylo marné, to zkusit podobně
31. 5. 2013 19:33
spagetka:Ladi, to se ti vážně povedlo, vypadá to žravě a že to bude dobrota je více než jasné a k tomu všemu krůtí milujeme Máš 9.bod
31. 5. 2013 19:29
S hořčicí při vaření kamarádím ráda, ale takové množství jsem jí nikdy nedávala. Škoda, že jsem včera celé farmářské kuře zpracovala, hned bych to prubla. Tomuto posílám 8. bodíka
31. 5. 2013 19:21
Vidím to na prádní a pikantní dobrotu
Rebi,víš,že mě napadlo to samé,jestli té hořčice není mocJá ji dávám do marinád jen pár lžic.Ale Špagi to odsouhlasila,že je to ok,tak jí věřím
Rebi,víš,že mě napadlo to samé,jestli té hořčice není mocJá ji dávám do marinád jen pár lžic.Ale Špagi to odsouhlasila,že je to ok,tak jí věřím
31. 5. 2013 17:52
Hmmm,tak tuhle mňamku udělám zítra z krůtího...původně měly být špízy, ale tomuto se nedá odolat!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 5 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 10 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 12 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Právě bylo uvařeno:
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 27 minutami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 39 minutami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 45 minutami
Mexický kuřecí guláš
Fitulka uvařila před 49 minutami
Muffiny s kousky čokolády
JitkaSchusterova uvařila před 1 hodinou
Kakaový zákusek s tvarohem a meruňkami
Miska2 uvařila před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
knedlifek uvařila před 3 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Miiichiii21 uvařil před 3 hodinami
Brownie
Terinkacicinka uvařila před 4 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Mensi uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Slavná americká pink lemonade se připravuje z citronů, skvěle osvěží a typicky růžovou barvu jí dodá netradiční surovina
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Tématické fráze: drůbeží kousky vařená drůbež recepty vařené drůbky recept kachní drůbky vařené drůbeží kousky recepty drubeží plátky na hořčici drůbeží masíčka kousky masa na hořčici
Suroviny: maso drůbeží, celozrnná hořčice, víno červené suché, koriandr čerstvý, saturejka, bazalka čerstvá, libeček, sůl, pepř bílý, slanina anglická, ceres soft
Drůbeží kousky ve vinné hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx6V
20 názorů