Drůbeží kousky ve vinné hořčici
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 740 kJ / 1 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,90 g |
Tuky | 90,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,84 g |
Sacharidy | 9,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 6. 2013 14:49
spagetka: díky, ta je z těch, co jsem vyzkoušela, nejlepší



1. 6. 2013 14:46
maris: Maru, do fotek přidávám tu hořčici, před chvílí jsem ji koupila v Albertu, je to značka Bornier, já se chtěla přesvědčit, že si to pamatuju, abych tě neblamovala. Dělají ji ve více gramážích a je skvělá, i když přiznávám, že není úplně levná. Teď měli jen 210 g za 46,90, v Albertu je mezi hořčicemi samozřejmě 

, kupuju raději tu menší, 100g, ale ta je fakt málo kdy aspoň u nás.



1. 6. 2013 14:43
Jikotka: Udělalas mi radost, děkuju 







1. 6. 2013 14:06
Ladi,musím pochválit,pochutnali jsme si 

,jenom jsem dala jiné bylinky(bazalku,tymián,rozmarýn a petrželku),jiné bohužel na balkoně nejsou 

,dávám fotku,ale je nějaká na nic,co nadělám...






1. 6. 2013 13:04
1974andrea:Andrej, né nechutná, nevoní, to je rozdíl, a tady se mi šiknul přímo, ovšem je fáákt, že čerstvě namleté kuličky jsou jaksi pro mě mňamkovější 


maris: jdu do Alberta a hned mrknu na tu značku té hořčice, stejně si ji musím koupit





maris: jdu do Alberta a hned mrknu na tu značku té hořčice, stejně si ji musím koupit



1. 6. 2013 13:01
Ladi, nepsala jsi už 100x, že ti čerstvý koriandr nechutná?
Taky bych tam asi dala o nějakou tu bylinku méně, ale libeček by mi v tom vyhovoval





1. 6. 2013 10:02
špagi, jakou značku hořčice používáš ? Já těm hrubozrnným nějak nemůžu přijít na chuť a když ji použiju, tak jen v množství menším než malém



1. 6. 2013 09:12
Děkuju vám moc
, do dneška se nomáčka parádně rozležela a je výborná.
Malinko jsem upravila suroviny - byl mi divný ten kelímek, proč se vám to zdá moc a já trubka si až dnes uvědomila, že jsem měla malou sklínku té hořčice



senky: Jani, taky to je oběd včera pro 3 lidi a dnes pro 4, ty bylinky se tam opravdu nemlátěj, naopak se doplňujou, stačí jen malinko


Malinko jsem upravila suroviny - byl mi divný ten kelímek, proč se vám to zdá moc a já trubka si až dnes uvědomila, že jsem měla malou sklínku té hořčice




senky: Jani, taky to je oběd včera pro 3 lidi a dnes pro 4, ty bylinky se tam opravdu nemlátěj, naopak se doplňujou, stačí jen malinko


1. 6. 2013 08:43
To je porce pro chlapa
hořčicové marinády taky ráda používám
jen bych musela vybrat jenom jednu bylinku, všechny dohromady by na mě bylo moc chutí najednou




31. 5. 2013 23:29
Libeček nemusí být?? Neblázni!

, to jediné mám
. Saturejku nemám a kde ji vzít, že jo, koriandr nemám, sakra práce s tím. Ale moc ráda bych ochutnala





31. 5. 2013 22:59
Pěkné, Ladi, mám ještě líčka a říkám si, že by to nebylo marné, to zkusit podobně







31. 5. 2013 19:33
spagetka:Ladi, to se ti vážně povedlo, vypadá to žravě a že to bude dobrota je více než jasné a k tomu všemu krůtí milujeme
Máš 9.bod


31. 5. 2013 19:29
S hořčicí při vaření kamarádím ráda, ale takové množství jsem jí nikdy nedávala
. Škoda, že jsem včera celé farmářské kuře zpracovala, hned bych to prubla. Tomuto posílám 8. bodíka 








31. 5. 2013 19:21
Vidím to na prádní a pikantní dobrotu


Rebi,víš,že mě napadlo to samé,jestli té hořčice není moc
Já ji dávám do marinád jen pár lžic.Ale Špagi to odsouhlasila,že je to ok,tak jí věřím



Rebi,víš,že mě napadlo to samé,jestli té hořčice není moc


31. 5. 2013 17:52
Hmmm,tak tuhle mňamku udělám zítra z krůtího...původně měly být špízy, ale tomuto se nedá odolat!





Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Bramborové škvarkové placky
Přidáno před 2 hodinami

Hovězí pečeně z Kolína nad Rýnem
Přidáno před 6 hodinami

Hovězí kližka na mrkvi a pórku z pomalého hrnce
Přidáno před 19 hodinami

Kuřecí sýrová roláda
Přidáno 8. 6. 2023 08:08

Kuřecí závitek se sušenými rajčaty a špenátem
Přidáno 7. 6. 2023 21:38

Vodňanské hovězí žížalky
Přidáno 7. 6. 2023 07:21
Právě bylo uvařeno:

Pikantní marinovaný bůček
uvařil/a Kim244
před 1 hodinou

Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
uvařil/a EvaDolezalova
před 1 hodinou

Řez pudinkový s jahodami a tvarohem
uvařil/a Helenakuk
před 1 hodinou

Stroganoff podle dědy šéfkuchaře
uvařil/a Lunny
před 2 hodinami

Marinované vepřové s mrkví
uvařil/a tara23
před 2 hodinami

Ovocná přesnídávka
uvařil/a Jindriskas
před 2 hodinami

Bezkonkurenční lučina, dělaná doma
uvařil/a Volencova
před 3 hodinami

Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
uvařil/a LadaM
před 3 hodinami

Losos na česneku
uvařil/a Fitulka
před 4 hodinami

Zelňačka (klasika)
uvařil/a Fitulka
před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: drůbeží kousky vařená drůbež recepty vařené drůbky recept kachní drůbky vařené drůbeží kousky recepty drubeží plátky na hořčici drůbeží masíčka kousky masa na hořčici
Suroviny: maso drůbeží, celozrnná hořčice, víno červené suché, koriandr čerstvý, saturejka, bazalka čerstvá, libeček, sůl, pepř bílý, slanina anglická, ceres soft
Drůbeží kousky ve vinné hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx6V
20 názorů