Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 534 kJ / 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,10 g |
Tuky | 21,40 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,97 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny cibule oloupeme a nakrájíme na slabá kolečka. V uzavíratelné sklenici smícháme s vínem a olejem, osolíme, opepříme a necháme rozležet do druhého dne.
Krok 2: Do naložené cibule nastrouháme nahrubo neloupanou okurku a oloupaný kedluben, ještě přisolíme, můžeme i lehce přisladit a promícháme.
Krok 3: Můžeme podávat jako přílohový salát nebo jako samostatnou lehkou večeři s bilým pečivem.
Zveřejněno 7. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát cibulář
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXY1
Moje poznámka
Salát cibulář
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXY1
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 6 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 14 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 5 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 8 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 9 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 10 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 10 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 11 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 11 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 12 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
salát cibulář
Suroviny:
cibule červená,
cibule bílá,
víno bílé,
olej olivový,
sůl,
pepř,
okurka salátová,
kedlubna
Komentáře (15)
p.s. uložím jako recept ale taky jako zbraň