Teplý salát z červených brambor a červené řepy
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 091 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 133,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 223 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lze sice jíst salát i vlahý, ale daleko lepší je teplý. Není třeba k němu žádné maso, protože je tam dost slaniny, mandlové lupínky jsou zlaté a v jídle křupou.
Sázela jsem několik řádků různých druhů brambor. Jeden řádek vyprodukoval brambory červené. Jako příloha těžko použitelné, vypadá to přinejmenším divně. Možná by šly udělat bramborové lupínky, těm by celkem vínová barva slušela. Ale ve spojení s řepou se mně to zdálo jako nejlepší řešení. Ani jako bramborové knedlíky, ve výsledku růžovo vínové, když si k nim představím kus vepřového a špenát. No, nic moc. Spíš by měl člověk tendenci ozdobit je malinovou šlehačkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 12. 2020 21:29
20. 12. 2020 10:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 2 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 3 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 22 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Křupavé gnocchi
Přidáno 6. 5. 2024 06:46
Právě bylo uvařeno:
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova uvařila před 25 minutami
Rybí salát podle ČSN z roku 1967
Alvinsatya uvařil před 34 minutami
Pfeferonový (feferonový) salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Alvinsatya uvařila před 35 minutami
Banánová bábovka
Babicka32 uvařila před 36 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Alvinsatya uvařila před 37 minutami
Mini Pavlova se šlehačkou
kastan72 uvařila před 42 minutami
Bramborovo - kuřecí guláš
Marie65 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa s omáčkou
Verounek uvařila před 1 hodinou
Pšenično-žitné rohlíky
Tonja uvařila před 1 hodinou
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Osvědčené tipy, jak ušetřit čas při vaření luštěnin: Zjednodušme si přípravu těchto zdravých potravin a konzumujme je častěji
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Kynuté knedlíky trochu jinak: Nadýchaný alpský knedlík maxi velikosti s mákem a vanilkovou omáčkou chutná božsky
Další recepty
Suroviny: slanina, cibulka, cibule šalotka, fazolky zelené, olivy, řepa červená, mandle plátkové, máslo, sůl, pepř
Teplý salát z červených brambor a červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KwjJ
2 názory