Postup přípravy
Krok 1: Porce kapra osolíme a necháme hodinu odležet.
Krok 2: Připravíme si obalování, do jedné misky dáme mouku do druhé rozkvedláme vejce s pivem a do třetí nastrouháme housku na hrubém struhadle a smícháme se strouhankou.
Krok 3: Postupně porce kapra obalíme a dáme smažit. Hotové porce pokapeme citrénem a můžeme servírovat s libovolnou přílohou.
Zveřejněno 8. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povánoční kapřík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Gr
Moje poznámka
Povánoční kapřík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Gr
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 6 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 6 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 6 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 7 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 4 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 5 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 5 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 5 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 7 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 8 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 8 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 8 hodinami
Tématické fráze:
karamelový kapřík,
ivona opiolová,
profil opiolova.i,
povánoční vaření
Suroviny:
kapr,
sůl,
vejce,
olej,
strouhanka,
houska,
pivo světlé,
mouka hladká,
citron
Komentáře (3)