Postup přípravy
Krok 1: Porce kapra osolíme a necháme hodinu odležet.
Krok 2: Připravíme si obalování, do jedné misky dáme mouku do druhé rozkvedláme vejce s pivem a do třetí nastrouháme housku na hrubém struhadle a smícháme se strouhankou.
Krok 3: Postupně porce kapra obalíme a dáme smažit. Hotové porce pokapeme citrénem a můžeme servírovat s libovolnou přílohou.
Zveřejněno 8. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povánoční kapřík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Gr
Moje poznámka
Povánoční kapřík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Gr
Nejnovější recepty
Čočkový chléb se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Koláč s rebarborou
Přidáno před 8 hodinami
Vícezrnné kaiserky
Přidáno před 14 hodinami
Restovaný chřest se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový koktejl podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Nudličky vepřových jater v pikantní omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 4 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Miluska56 před 7 hodinami
Vepřové výpečky II
Nic_olS před 8 hodinami
Segedínský guláš
Nic_olS před 8 hodinami
Koláčky s tvarohem a meruňkami
Nic_olS před 8 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Nic_olS před 8 hodinami
Cuketový perník
Nic_olS před 8 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 před 8 hodinami
Bábovka ze zbylých bílků
Mamaliska před 9 hodinami
Nekynuté šátečky
Janavrbicka před 10 hodinami
Tématické fráze:
karamelový kapřík,
ivona opiolová,
profil opiolova.i,
povánoční vaření
Suroviny:
kapr,
sůl,
vejce,
olej,
strouhanka,
houska,
pivo světlé,
mouka hladká,
citron
Komentáře (3)