Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 105 kJ / 2 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,45 g |
Tuky | 282,60 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vykostěného kapra bez hlavy odspodu rozkrojíme co nejvíce, aby byl co největší prostor k naplnění. Posolíme ho a potřeme zevnitř hořčicí a posypeme grilovacím kořením a oreganem.
Krok 2: Poté začneme plnit vrstvy anglické slaniny, papriky, cibule a sýra dokud nebude kapr (nacpaný) jak nejvíce to půjde. Když je naplněný, sešijeme jehlou a nití.
Krok 3: Na povrchu ho posypeme grilovacím kořením. Podlijeme ho vodou a pozvolna pečeme ve středně vyhřáté troubě.
Zveřejněno 21. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaný kapřík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZEw
Moje poznámka
Nadívaný kapřík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZEw
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 51 minutami
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 2 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Tématické fráze:
nadívaný kapr,
kapr s oreganem,
nadívaný kapr troubě,
kapřík recept,
recept na rybu kapřík
Suroviny:
kapr,
slanina anglická,
sýr uzený,
hořčice,
paprika čerstvá červená,
cibule,
koření grilovací,
koření oregáno,
sůl
Komentáře (6)
Jinak děkuji za hodnocení.Tento recept máme moc rádi, po prvním vyzkoušení jsme byli s přítelem velmi překvapeni jakou má znamenintou chuť.
Jenny,myslím,že šťáva se udělá,jelikož je psáno,že kapra podlejeme.
dala bych kolem něj i zeleninu,ale to je jen moje vtípení...jinak bodík a ukládám...+2