Nadívaný kapřík

bannna Kuchařka: bannna

4 porce Ryby 5 názorů

Suroviny

Menší kapr
30 dkg anglické slaniny
20 dkg plátkového uzeného sýra
hořčice
1 červená paprika
cibule
grilovací koření na ryby
oregano
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vykostěného kapra bez hlavy odspodu rozkrojíme co nejvíce, aby byl co největší prostor k naplnění. Posolíme ho a potřeme zevnitř hořčicí a posypeme grilovacím kořením a oreganem.

  2. Poté začneme plnit vrstvy anglické slaniny, papriky, cibule a sýra dokud nebude kapr (nacpaný) jak nejvíce to půjde. Když je naplněný, sešijeme jehlou a nití.

  3. Na povrchu ho posypeme grilovacím kořením. Podlijeme ho vodou a pozvolna pečeme ve středně vyhřáté troubě.

Poznámka

Moc dobrý je s domácíma americkýma bramborama.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Nadívaný kapřík

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

  • bannna bannna(autorka receptu)

    Tak určitě by se dala dát zelenina i okolo,fantazii se meze nekladou;-).
    Jinak děkuji za hodnocení.Tento recept máme moc rádi, po prvním vyzkoušení jsme byli s přítelem velmi překvapeni jakou má znamenintou chuť.:-K:-8

    Odpovědět

  • Jenny Jenny

    aha,dyť říkám že ještě spím...honem rychle čtu,tak to potom tak dopadne...omluva...;-):-K

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Recept mě zaujal,ukládám si ho,mám ryby ráda.a dávám :yes::-K
    Jenny,myslím,že šťáva se udělá,jelikož je psáno,že kapra podlejeme.:-!:-!

    Odpovědět

  • Jenny Jenny

    nepotřebuje žádnou šťávu:-?
    dala bych kolem něj i zeleninu,ale to je jen moje vtípení...jinak bodík a ukládám...+2:yes::yes::-K:yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: nadívaný kapr kapr s oreganem nadívaný kapr troubě kapřík recept recept na rybu kapřík

Zapomněl/a jsem heslo