Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medovník od Sebeny

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 2. 2010 11:20

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie32 226 kJ / 7 702 kcal
Bílkoviny84,82 g
Tuky426,34 g
Vláknina23,50 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 166 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy798,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Taevita Taevita

28. 8. 2021 08:47

Děkuji za recept a hlavně za postup přípravy. Medovník se povedl.

lusinda

14. 4. 2015 11:14

Moc moc prosím jak velký je medovník z této dávky?popř.jak velké udělat dva malé??asi jako dezertní talířky?Chtěla bych dělat známému ke čtyřicátinám a napadlo mě udělat 3 patra a tvar čtvercový tak jakou dávku udělat.Děkuji moc za odpověd;-):-8

Peppa

29. 12. 2014 20:32

sebena:Prosim, ja take bezorechovou verzi!:-8

pionee

14. 12. 2014 21:01

Vypadá nádherně, také ho zítra vyzkouším.:-))

PavlaJ

17. 10. 2014 12:58

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat jestli z jedné dávky udělám dva medovníky na velký plytký talíř, nebo jenom jeden. Děkuji.

jirkacz

16. 9. 2013 10:51

skvělý recept moc jsme si pošmákli:-* :yes:

piskota piskota

17. 3. 2013 08:58

:-K :-K Medovník už je v ledničce, ještě vydržet den počkat, aby se uležel :-) :yes: :yes:
Z dovolením jsem přidala 2 fotečky ;-)

Verča

20. 2. 2013 03:19

Ahoj chtěla bych radu naposledy jsem delaĺa medovnik podle trochu jineho receptu krem stejny ale placky se nepotirali a byl totalne tvrdy. i po 5 dnech . Jen ze jsem ho mela v lednici. Pak jsem ho nastvane vyndala ven ze ho vyhodim a zapomnela na nej. Druhy jen nevim proc sem do nej píchla a o pulku změkl, ikdyž to furt nebylo ono. Tak se chci poradit jak pak ty dva dny na uležení medovník skladujete at neudelam nejakou chybu. Přece jen mit ho dva dny venku v byte v teple je tam maslo. Díky za rady

Chilli papricka

19. 2. 2013 15:33

o víkendu jsem pekla a byl úžasný. jen jsem bojovala s posypáním stran. nemáte na to někdo nějaký fígl, prosím?:-8

Ivana79 Ivana79

27. 12. 2012 19:02

Pridávam fotku hotového medovníka:-)je výborný,odležaný:-*:yes:

Ivana79 Ivana79

18. 12. 2012 16:57

Tak som sa aj ja konečen dala na takýto medovník a dopadlo to celkom dobre,krém je vynikajúci,s cestom sa tiež robilo dobre:yes:Zatiaľ pridávam len fotky výroby cesta,keď zmäkne,pridám ešte finálnu fotku:-))Moc sa teším:-p
Ešte by som dodala,že som ubrala cukru aj medu,aby to nebolo presladené a natierala uvareným škoricovým čajom s mandľovou esenciou a trochou medu:-)

Betina

10. 9. 2012 19:40

:yes::yes: přidala jsem foto diky.

Betyna

10. 8. 2012 15:44

Medovník dělám pouze podle tohoto receptu a to beze změny. Je vynikající.:-))

Romana

26. 4. 2012 19:21

Opravdu moc moc moc výborné :-*

evulina31

6. 4. 2012 08:55

Včera večer jsem upekla vypadá dobře, tak jsem zvědavá jak bude chutnat:-p

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na medovník recept na pravý medovník medovnik recept pravý medovník recept medovnik recept medovnik pravy medovnik výroba medovníku pečeme medovník krém na medovník nejlepší medovník medovník originál recept jak se dela medovnik medovník cena sirup na medovník medovník s kondenzovaným mlékem pravý medovník- recept vynikající medovnik nejlepší medovník recept medovník recepty

Suroviny: cukr krupice, máslo, med, mléko plnotučné, mouka hladká, vejce, kypřící prášek, rum, kakao, mléko kondenzované, máslo, ořechy vlašské, rum, voda, cukr krupice, ořechy vlašské

TopRecepty.cz

Medovník od Sebeny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K8XM