Pizza z pomazánkového másla
Pizza je dnes nejčastěji pečeným slaným koláčem. Má mnoho podob, peče se z různých těst a má nepřeberné množství chuťových variací. Po špagetách je snad nejoblíbenějším jídlem mladé generace.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 215 kJ / 1 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,50 g |
Tuky | 17,88 g |
Vláknina | 15,28 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 704 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 217,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 3. 2016 16:56
Margarínu?? Ten tam přeci žádný neni. Dává se tam POMAZÁNKOVÉ máslo ,neochucené.
5. 7. 2015 11:55
JarmilaKarpiskova@seznam.czNeví, co je ta této pizze špatné, naší rodině moc chutná a to je mám fakt dost rozmazlené.
28. 3. 2015 21:34
Lukáš: Přesně tak. Teď jsem si jí udělal a ta pachuť margarínu prostě nejde odbourat. A to už to suším v troubě půl hodiny. Příště si raději dám práci s těstem na pizzu. Zas tak moc času navíc to nezabere.
10. 3. 2015 18:50
No vidíte a včera už to vařili děti v 8smý třídě jak se učí vařit.Moc jim to všem chutnalo a prý se olizovali až za ušima. Dneska vnučka si na to koupila materiál a upeče nám to i doma, to vám bude chutnat ! Ono je jedno jak se tomu říká, hlavně že je to jedlý.
25. 11. 2014 13:27
NA pizzu mám lepší těsto, ale toto je úžasné na slaný koláč, už jsme zkoušeli houbový, pórkový, cibulový a to těsto se k tomu hodí! A hlavně je to hned hotové.
1. 9. 2014 12:04
možná je pizza z kynutého těsta lepší, ale když se večer rozhodnete že si uděláte pizzu na večeři tak ji máte za chvilinku a je výborná, takže nechápu ty negativa, každé jídlo má něco a pizza Ladi Hrušky je opravdu úžasná a mojim dětem chutná víc než kynutá
29. 8. 2014 09:13
Michal: To je zajímavé, kolik přispěvatelů tento název rozčílil, snad proto, že ho uvedl Hruška v televizi. A přitom tohle jídlo (www.toprecepty.cz/recept/7917-pizza-z-rohliku/) všichni klidně chválí a považují za pizzu. Možná při tom i zívají
10. 5. 2014 10:47
Tak jsem to včera zkusil,a rozhodně zůstanu u klasického kynutého těsta.Tohle prostě klasické pizze nesahá ani po kotníky.A prosím neničte osvědčené
recepty,nenazívejte to Pizza,prosím.
recepty,nenazívejte to Pizza,prosím.
26. 4. 2014 23:14
Mě taky nechutnalo
15. 4. 2014 12:54
Těsto je krasne vlacne,ale spíše jako listové,nez na pizzu.Zustanu u kynuteho.
9. 4. 2014 18:03
nechápu, proč tu všichni tak nadáváte na hrušku, je to výborný recept, stejně jako mnoho dalších od něj hruskovyrecepty.cz. kdyby je neukázal, tak o nich většina z nás neví, teď jsou najednou všude po internetu a lidé o tom mluví všude.
26. 3. 2014 11:52
pro bezlepkáře MOŽNÁ, ale jinak vysloveně šlichta těsto. pomazánkový máslo stojí kolem 25 Kč, chlazený kynutý těsto na pizzu asi 30 kč a je tisíckrát lepší. a prostě není nad klasiku - mouka, olivovej olej, kvasnice, voda. tohle nikdy víc
16. 3. 2014 13:29
Pizza z pomazánkového masa je rychlá a chutná výborně. Nepoužívám konzervovaná rajčata ani mozzarellu, potřu kečupem,okořením, navrstvím šunku, salám, chery rajčátka, před ukončením posypu nastrouhaným eidamem.
15. 3. 2014 09:59
NiCMOCBOY:
Jo to může být dobré
Jo to může být dobré
13. 3. 2014 17:52
casino:Proč by se nadalo dělat carpaccio z řepy? Pojmem carpaccio se dá nazvat vše, co je nakrájeno na tenké plátky a podáváno za syrova v souvislé vrstvě a ochuceno nebo doplněno studenou omáčkou. Původním základem bylo hovězí maso a majonézová omáčka. Poté se začalo dělat carpaccio z tuňáka a lososa, později vegetariánské ze zeleniny či ovoce (pomeranče, melouny, kedlubna, okurka...) a místo majonézy se používá olivový olej či sladká omáčka. Dnes je však možné vidět suroviny i marinované, nakládané či krátce povařené.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 5 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 8 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 9 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 20 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 23 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno 3. 5. 2024 14:57
Právě bylo uvařeno:
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 12 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 35 minutami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 1 hodinou
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 2 hodinami
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 3 hodinami
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pomazánkové máslo: Příběh jedné křivdy a české speciality, které přišla o svoje jméno
Hitem internetu je rychlá cottage pizza jen ze dvou ingrediencí: Těsto připravíme do 5 minut, hodovat můžeme do půl hodinky
Nejlepší těsto na pizzu: Dáte přednost klasickému kynutému nebo květákovému?
Další recepty
Tématické fráze: pizza láďa hruška pizza podle hrusky tncz nova levné recepty ládi hrušky štrůdl z pomazánkového másla pizza těsto láďa hruška domácí pizza od ladi hrušky levný recept pizza z pomazánkového másla od ládi hrušky recepty ládi hrušky tncz nova levné recepty ládi hrušky pizza lada hruška pizza video láďa hruška těsto na pizzu domácí pizza podle ladi hrušky hruška lada recepty pizza láda hruška recepty- pizza tncz nova levné recepty ladi hrusky pizza z pomazankoveho masla recept na domácí pizzu láďa hruška těsto z pomazánkového másla testo na pizzu podle ladi hrusky hruška-pizza z pomazánkového másla recept na pizzu ladí hrusky velká kuchařka ládi hrušky pizza
Suroviny: pomazánkové máslo, mouka hladká, sůl, rajče, sýr mozzarella, šunka, žampióny, koření oregáno, česnek, tuk
Pizza z pomazánkového másla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bp3J
44 názorů