Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 548 kJ / 2 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,09 g |
Tuky | 45,25 g |
Vláknina | 28,72 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,09 g |
Sacharidy | 510,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skořicový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYZJ
Moje poznámka
Skořicový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYZJ
Nejnovější recepty
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 5 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 24 minutami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 1 hodinou
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 2 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 3 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 3 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 3 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 4 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Kate_123 před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Kubovat@seznam.cz před 7 hodinami
Tématické fráze:
pekarna eta siesta houskove knedliky,
trhaný chléb,
skoricovy chleb z pekárny,
skořicový chleba z domací pekárny,
trhaný skořicový,
trhací chleba,
skoricovy chleba do pekarny,
skořicový chlebíček,
trhací chléb z domací pekárny,
trhaný chleba,
recept na trhací chleba,
trhaný chléb recept,
škoricový trhaci chlieb,
recept na škořicovy olej,
domácí pekárna eta siesta recepty,
chléb z pekárny eta siesta recept,
trhaci chleba recept,
skořicový chleba s pekárny,
pekárna siesta recepty,
recept-skoricovy chleb
Suroviny:
voda,
mléko,
olej,
cukr,
sůl,
skořice,
mouka hladká,
mouka celozrnná,
rozinky,
droždí
Komentáře (8)
Ja by som nastavila na 1 000 g, ale možno sa ozve niekto, kto poradí, pretože má rovnakú pekáreň. Napíš, akú pekáreň máš