Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 893 kJ / 213 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,54 g |
Tuky | 11,11 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Balkánský salát II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyoW
Moje poznámka
Balkánský salát II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyoW
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 10 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 12 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 13 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 14 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
balkánský salát,
balkánský salát recept,
okurek s balkanskym syrem,
recepty balkánský salát večeři,
recept na balkánský salat,
saláty recepty,
okurka s balkánským sýrem,
balkansky syr a olivy na veceri,
recept balkánský okurek,
okurky a balkánský sýr,
balkanské recepty,
salat z balkanskeho,
okurka s balkánským,
salát okurek rajce balkánský sýr,
balkánský salát top recepty,
co k večeři recepty,
rajcata a okurka a balkansky syr,
salat z rajčat,okurek,sýra,
okurka a balkánský sýr,
ocet do balkánského salátu
Suroviny:
sýr balkánský,
rajče,
okurka čerstvá,
česnek,
olej olivový,
ocet
Komentáře (4)