Suroviny
Porce: 6 skleniček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 044 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,45 g |
Tuky | 7,03 g |
Vláknina | 12,73 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 171 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 84,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hrušky nakrájíme na kostičky, pokapeme limetkovou šťávou,přidáme koření a agávový sirup a chvíli podusíme do změknutí a puštění šťávy.
Krok 2: Jeden plátek želatiny necháme nabobtnat v misce a přidáme k hruškové směsi. Zahříváme do rozpuštění želatiny.
Krok 3: Rozdělíme do skleniček a dáme na chvíli vychladit do lednice.
Krok 4: Mezitím si připravíme z mléka, cukru a pudinku kakaovou vrstvu dle návodu na obalu. Opět rozdělíme do skleniček a dáme vychladit. Dozdobíme dle fantazie.
Zveřejněno 10. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDQg
Moje poznámka
Podzimní pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDQg
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 17 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
podzimní vaření,
desert chocolat oetker,
podzimní sklenička,
top recepty moučníky ovocne pohlazeni,
recept dessert chocolat,
dessert chocolat dr.oetker,
dr.oetker dessert chocolat,
vánoční pohlazeni-recept,
dr.oetker dessert chocolat recept
Suroviny:
hruška,
limetka,
sirup agávový,
skořice,
kardamom,
želatina,
mléko,
cukr skořice,
cukr krupice,
pudink
Komentáře (5)